Çubuk'ta KYK yurdu önündeki bitmeyen otobüs kuyruğu yürek yaktı

Çubuk'ta KYK yurdu önündeki bitmeyen otobüs kuyruğu yürek yaktı
Sabahları okula gitmek için yollara düşen üniversite öğrencilerinin hali hep yürek yakmıştır ama Çubuk'taki KKM yurdu önündeki her sabah yaşanan trajedi pes dedirten türden...

Öğrenciler Çubuk'tan Ankara'daki okullarına gitmek için 3.5 saat yol gitmeyi göze alıyorlar ancak sabahları girdikleri otobüs kuyruğu bir türlü bitmiyor.

Ankara Çubuk'taki Kredi ve Yurtlar Kurumu önündeki üniversite öğrencilerinin okula gitmek için bekledikleri uçsuz bucaksız otobüs kuyruğu her sabah görenleri hayrete düşürüyor.

Ders saatine yetişmek için sabahın kör karanlığında kalkan üniversite öğrencilere Çubuk'tan Ankara'ya gidebilmek için ortalama 1.5 saatlik bir yolu göze alıyor. Bu kuyruğu bitirip otobüse binmeyi başaran öğrenciler Kızılay'a ulaştıklarında da yeni bir araca binerek üniversitelerini ulaşabiliyor. Yaklaşık 3 saati bulan yolu öğrenciler akşam geri dönmek içinde çekmek zorunda kalıyor. Çubuk'taki öğrenci yurdunda kalan öğrenciler sabahları yedikleri soğuğun yanı sıra ne uyumak ne de ders çalışmak için zaman bulamıyor.

Ankara'daki yurtların yeterli gelmemesi nedeni ile Çubuk'ta yapılan yurt ise öğrencileri burada kalmaya ve her sabah aynı yol çilesini yaşamaya mecbur ediyor.

Taylan Yıldız'ın kuyruğun tamamını görüntülemek çok uzun süreceği için kaydı hızlı çekimde alması ise dikkat çekiyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum