Cinsel içerikli videolarla şantaj yapan fenomen tutuklandı

Cinsel içerikli videolarla şantaj yapan fenomen tutuklandı
Daha öncesinde de iki çocuğu öpüştürdüğü videosuyla ceza alan sosyal medya fenomeni tutuklandı.

Sosyal medya fenomenlerinden olan ''Gaga Bulut'' lakaplı Bulut Altuğ, cinsel içerikli videolarla şantaj yapması suçlamasıyla gözaltına alınarak tutuklandı. Daha önce 2 erkek çocuğu öpüştürmesi nedeniyle tutuklanıp hakkında 17 yıl hapis verilip sonrasında serbest bırakılan Altuğ, bu sefer de sosyal medya hesabından cinsel içerikli videolar paylaştığı, fotoğraf ve videolardaki kişilere ait görselleri kaldırmak için şantaj yaptığı suçlamasıyla gözaltına alındı.

GAGA BULUT TUTUKLANDI

İzmir''de sosyal medyadan kanal açıp cinsel içerikli videolar paylaştığı, fotoğraf ve videolardaki kişilere ait görselleri kaldırmak için şantaj yaptığı suçlamasıyla gözaltına alınan, ''Gaga Bulut'' olarak bilinen fenomen Bulut Altuğ (26) tutuklandı.

DAHA ÖNCE 2 ERKEK ÇOCUĞU ÖPÜŞTÜRMÜŞTÜ

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 2018''de İzmir''de 2 erkek çocuğunu öpüştürdüğü videoyu sosyal medyadan yayınladığı gerekçesiyle yargılandığı davada 17 yıl hapse çarptırılıp sonra tahliye edilen sosyal medya fenomeni Bulut Altuğ''a ait ''iamgagabulut'' adlı Instagram hesabını takibe aldı.

KASASINDAKİ 500 BİN LİRANIN SUÇLARINDAN KAZANDIĞI DÜŞÜNÜLÜYOR

Ekipler, ''Gaga Bulut'' olarak bilinen fenomen Altuğ''un, sosyal medya uygulamasından kanal açıp cinsel içerikli videolar paylaştığı, bu fotoğraf ve videolardaki kişilere ait görselleri kaldırmak için şantaj yaptığını belirledi.

Polis, hakkında ''kişisel verileri hukuka aykırı olarak verme veya ele geçirmek'' ve ''şantaj'' suçlarından soruşturma açılan Altuğ''un adresine dün sabah operasyon düzenledi. Altuğ gözaltına alınırken, kendisine ait çelik kasada, suçtan elde edildiği değerlendirilen yaklaşık 500 bin lira değerinde altın ve nakit ele geçirildi.

Bulut Altuğ, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan Altuğ, tutuklandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.