Çiftçilere 250 bin TL destek!

Çiftçilere 250 bin TL destek!
Ziraat Bankası nakit paraya ihtiyacı olan çiftçilere 250 bin TL faizsiz kredi imkanı sunuyor.

Ziraat Bankası çiftçilere destek kampanyası başlatarak müşterilerine 250 bin TL kredi imkanı sunacağını ilan etti.

Vatandaşlar ekonomik anlamda yüzünü bankaların sağlamış olduğu krediden yana dönerken banka kredileri bu noktada incelenmeye devam ediyor. Ziraat Bankası internet sitesi üzerinden yapılan duyuruya göre Ziraat Bankası tarafından sağlanacak olan kredinin detayları belli olurken başvuruların ise Pazartesi gününden itibaren başlayacağına yer verdi.

Ziraat Bankası müşteri memnuniyeti için farklı pek çok kredi kampanyası düzenlemeye devam ederken şimdi de 250 bin TL kredi imkanı sunacağını belirtti. Bankalar seçim dönemi faiz oranlarını oldukça yükseltmiş ve nakit avans kullanımına kartları kısa süreliğine kapatmıştı.

ziraat.jpg

ZİRAAT BANKASI 250 BİN TL KREDİ DETAYLARI

Ziraat bankası tarafından vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik birçok kredi kampanyası düzenlemeye devam ederken bu defa 250 bin Tl kredi duyurusu yapıldı. 250 bin tl ihtiyaç duyurusu üzerine kredinin detayları merak konusu oldu. Ziraat bankası tarafından yılda 1 kez sağlanan 3 yıl vadeli 250 bin tl kredisi için detayları şimdiden araştırmaya başladı.

250 bin tl destek kredisi için vatandaşlar kollarını sıvarken kredinin detayları Akbank internet sitesi üzerinde yerini aldı.

ÇİFTÇİLERE NAKİT PARA DESTEĞİ

Özel bankalarda istediği krediyi bulamayan vatandaşlar için bu pazartesi gözler rast bankasına döndü müşterileri için birçok kampanya düzenlemesi sağlayan ve kredi olanakları sağlayan ziraat bankası için detaylar açıklandı. Ziraat bankası tarafından başlatılan kredi kampanyası kapsamında 250 bin TL'ye kadar nakit desteği verileceği duyurulurken başvuran kişiler bu kredi olanağından 3 yıl vadeli şekilde yararlanacak.

''Tarımsal üretim yapan müşterilerimizin, tarımsal üretim ve tarımsal üretim dışındaki kısa, orta ve uzun vade gerektiren ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla çiftçilerimize 250.000 TL’ye kadar sunulan kredimizdir."

36 aya kadar vade imkanı bulunmaktadır. Gelir elde etme dönemlerine uygun 3/6/12 ayda bir ödemeli olarak kullandırılabilmektedir. Vade sonuna kadar güncel faiz oranı ile kredi kullanabilirsiniz

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.