Sıfır araç alacaklar dikkat

Sıfır araç alacaklar dikkat
Son günlerde ikinci el piyasasına gelen zamlardan sonra otomobil firmaları sıfır araçlara uyguladıkları kampanyalarla müşterilerine kolaylık sağlamaya çalışıyor. Bu aya özel Ford’un gerçekleştirdiği, sıfır araç alımlarında geçerli olan yüzde 2’lik indirimlerde bunlardan biri.

Ümit GÜLÇİÇEK / KAMU SON HABER

Dövizdeki sert yükseliş ve kredilerde yaşanan sorunlar nedeniyle her sektör gibi otomotiv sektörü de kötü etkilenmiş durumda. Buna ek olarak ikinci el piyasasına gelen zamlardan sonra artık tüketici için araç almak oldukça zorlaşmaya başlamışken otomotiv firmaları sıfır araçlarda satışı hareketlendirmek için özel kampanyalar hazırlıyorlar.

Pek çok firma sıfır araç alımlarında kredi kolaylığı ve satış fiyatı üzerinden indirimler yapmaya başladı.

Ford’ da bu firmalara katılarak, bu aya özel bir indirim kampanyası gerçekleştiriyor. Ford sıfır araç alacak olan müşterilerine 21.000 TL’ye kadar yüzde 2’lik bir indirim yapıyor.

İşte kampanyanın detayları…

Ford’un Haziran ayına özel, sıfır araç almak isteyen müşterilerine özel kampanyası yüzde 2’lik bir indirim sağlıyor. Kampanya dahilindeki araç modelleri ise şöyle:

Ford yetkili satıcılarından satın alınacak 0 km, Fiesta, Puma,Kuga ve Focus (Titanium X 4 Kapı 1.0Lt EcoBoost 125 PS Benzin M/T modeline özel %4) model binek araç alımlarında geçerli tavsiye edilen parakende satış fiyatına ek %2 peşin alım indirimi desteği sağlanıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.