Cep telefonuna saniye saniye böyle kaydedildi Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim görüldü

Cep telefonuna saniye saniye böyle kaydedildi Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim görüldü
Hakkari Yüksekova'da, iftar saatlerinde, gökyüzünde sabit bir şekilde durarak sarı ışık saçan bir nesne, bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Hakkari Yüksekova'da iftar vaktinin yaklaştığı anlarda, Esentepe ve Esenyurt mahalleleri arasındaki TOKİ Küme Evleri bölgesinde, gökyüzünde alışılmadık bir nesne fark edildi. İftar için evine doğru yola çıkan Esad Tek adındaki bir kişi, bu sıra dışı görüntüyle karşılaştı ve evinin balkonundan bu duran nesneyi ve yaydığı ışığı hızla kaydetti.

Nesne, bir süre gökyüzünde hareketsiz bir şekilde kaldıktan sonra ortadan kayboldu. Esad Tek, nesnenin dikey pozisyonda duruşunun ve sarı ışık yaymasının kendisini hayrete düşürdüğünü ifade etti. "İftar için çarşıdan eve dönerken, arabadayken tam önümüzde gökyüzünde belirdi. Bu anı kaçırmamak için evimin balkonuna koşarak, bu olayı cep telefonumla kaydettim. Karşılaştığım manzara gerçekten çok tuhaftı. Böyle bir şeye ilk kez tanık oluyordum. Bir süre sonra ışık gözden kayboldu," diye anlattı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.