Çekirdek paketinin içinden çıkanı görünce şoke oldu 'Zincir markette skandal'

Çekirdek paketinin içinden çıkanı görünce şoke oldu 'Zincir markette skandal'
Malatya'da yaşayan Hazar Ülger, bir zincir marketten aldığı paket çekirdeğin içinden sigara izmaritinin çıkmasıyla neye uğradığını şaşırdı.

Malatya'da bir özel göz hastanesinde çalışan bir sağlıkçı, BİM'den aldığı çekirdek poşetini eve getirdiğinde büyük bir şok yaşadı.

aw139018-01.jpg

Poşeti açtığında, içinde içilmiş bir sigara izmaritiyle karşılaştı. Bu beklenmedik durum karşısında şaşkına dönen sağlıkçı, marketi ve firmanın yetkililerini hukuki yollarla hesap vermeye çağırmak için hazırlanıyor.

Malatya'da özel bir göz kliniğinde çalışan Hazar Ülger, işten çıktıktan sonra arkadaşlarıyla Başharık Mahallesi'ndeki bir BİM şubesine uğradı.

Burada çekirdek alan Ülger, eve geldiğinde ise gözlerine inanamadı. Aldığı poşetin içinde kullanılmış bir sigara izmaritiyle karşılaşan Ülger, paketin üzerinde yazan üretici firmayı hemen aradı.

aw139018-02.jpg

Ancak poşette yazan firma yerine başka bir firmanın telefona çıktığını belirten Hazar Ülger'in şaşkınlığını gizlemesi mümkün olmadı.

aw139018-03.jpg

"PAKETİ HİÇBİR ŞEKİLDE AÇMADIK"

Başından geçenleri anlatan Ülger, “BİM’de alışveriş yaptık sonra çekirdek aldık arkadaşlarımla. Eve geldik ve fark ettik ki içinde sigara izmariti var. Konuyla ilgili bir muhatap bulamadık. Firma da bize dönüş yapmadı. Sonrasında bir video çekip bunu sosyal medya da paylaştık. Kısa sürede milyon izlendi video. Birçok yorum yapıldı benzeri şikayetlerle karşılaşanlar tarafından. Bu sıkıntılı bir süreç. Ben de bir sağlıkçı olarak, bu izmariti atan, içen kişinin herhangi bir bulaşıcı hastalığını olup olmadığını bilemiyoruz. Paketi hiçbir şekilde açmadık. İncelendiğinde zaten bu görülecektir poşetin orijinal kapalı olduğu. Dava hazırlıklarına başladık, kesinlikle bu ciddi bir konu” dedi.

aw139018-04.jpg

Ülger, kredi kartıyla yapılan ödemeyi belirgin bir şekilde ifade etti ve bu durumun ekstresinde açıkça görüneceğini vurguladı.

Ayrıca, avukatı aracılığıyla konuyu sonuna kadar takip edeceklerini de belirtti.

İlgili Haberler
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum