Çağlar Söyüncü Fenerbahçe'de 'İmzalar atıldı'

Çağlar Söyüncü Fenerbahçe'de 'İmzalar atıldı'
Süper Lig’de şampiyonluk yarışında lider konumda olan Fenerbahçe, yerini garantilemek, sezon sonunda şampiyonluk kupasını müzesine götürebilmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Son olarak Atlatico Madrid savunmasının bel kemiği olan Çağlar Söyüncü transferi için harekete geçen sarı lacivertli yönetim istediğini elde etmeyi başardı.

ekran-alintisi4.jpg

Fenerbahçe’li kurmaylar Atletico Madrid ve milli takımımızın savuma oyuncusu olan Çağlar Söyüncü ile anlaşmaya vardı.

Resim

Bu anlaşma kapsamında Söyüncü sezon sonuna kadar Fenerbahçe forması ile sahaya çıkacak. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninin ardından Çağlar Söyüncü resmen Fenerbahçe’de.

ekran-alintisi5.jpg

İmzasını attıktan sonra basın mensuplarına da açıklama yapan Söyüncü, “Burada olmaktan dolayı mutluluk ve heyecan duyuyorum. Bir an önce takıma katılmak istiyorum ve elimden geleni yapıp, takıma ve camiama yardım etmek istiyorum. Kulübümüzün de benim de hedeflerim şampiyonluk ve kupalar kazanmak. Zaten buraya beni bağlayan da bu oldu. Güzel bir takımımız var. Sabırsızlıkla aralarına katılmayı bekliyorum. Süper Lig’de de ilk deneyimim olacak. Bunun için de ayrıca heyecanlıyım.” İfadelerini kullandı.

Resim

Fenerbahçe ise resmi X hesabından Çağlar Söyüncü transferi hakkında paylaşımlarda bulunarak taraftarlarının da durumdan haberdar olabilmesi için imza işlemlerinin tamamlandığını duyurdu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.