Galatasaray cephesinden flaş haber 'Kaptan takımdan ayrılıyor'

Galatasaray cephesinden flaş haber 'Kaptan takımdan ayrılıyor'
Galatasaray’ın tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera hakkında flaş bir bilgi geldi. Sezon sonunda sözleşmesi sona eren tecrübeli kaleci Galatasaray yönetimine darıldığı için yeni sözleşme imzalamayacak.

Galatasaray, diğer bütün sezonlarda olduğu gibi bu sezon da şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olarak mücadelesine devam ediyor. Takıma katılan yeni isimler ve takımdan gönderilen oyuncular nedeniyle gündemden düşmeyen Galatasaray’da flaş bir gelişme yaşandı.

2011 yılında Galatasaray'a gelen Fernando Muslera, tam 13 sezondur gösterdiği başarılı performansı ile Galatasaray taraftarının gönlünü kazanmış ve takımın ‘bel kemiği’ olmuş durumda.

Bu 13 sezonda Muslera, 6 lig şampiyonluğu, 4 Türkiye Kupası, 5 TFF Süper Kupa kazanan kaptan, Galatasaray kulübünün tarihine adını altın harflerle yazdırmayı başardı.

Ancak sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Muslera hakkında şoke edici bir bilgi geldi. Galatasaray yönetimi, Muslera’nın sözleşmesinin uzatılması hakkında bir adım atmadı.

Bu durumdan rahatsız olan ve hayal kırıklığı yaşadığı öğrenilen Muslera’nın takımdan sezon sonunda ayrılmayı düşündüğü ortaya çıktı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.