Bursa Orman İşletme Müdür Yardımcısı ve 4 personel kazada yaralandı

Bursa Orman İşletme Müdür Yardımcısı ve 4 personel kazada yaralandı
İnegöl, Bursa'da bir orman işletmesine ait bir kamyonetin yoldan çıkarak şarampole devrilmesi sonucu bir kaza meydana geldi. Kazada, aralarında 48 yaşındaki Orman İşletme Müdür Yardımcısı Şerafettin Akşahin'in de olduğu beş kişi yaralandı.

Akşam saatlerinde, Tahtaköprü Mahallesi'nin kırsal kesiminde bir trafik kazası rapor edildi. Olay, Orman İşletme Müdür Yardımcısı Şerafettin Akşahin'in bölgede denetim yaptığı sırada gerçekleşti.

Akşahin ve ekibi, bölgesel bir görevi tamamladıktan sonra, 58 yaşındaki Telat K.'nin kullandığı 16 Y 5379 plakalı araçla geri dönüş yoluna geçti. Arazi koşullarının zorluğu nedeniyle, sürücü Telat K. kontrolünü kaybetti ve araç, şarampole devrildi. Kazada, sürücü ve araçta bulunan diğer beş kişi yaralandı. Yaralılar, kendi çabalarıyla araçtan çıkarak yardım çağırdılar ve olay yerine hızla jandarma ve sağlık ekipleri yönlendirildi. İlk müdahaleleri yapılan yaralılar, daha sonra İnegöl Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Hastaneye ulaştırılan yaralıların sağlık durumlarının stabil olduğu bildirildi. Jandarma, kaza yerinde detaylı bir inceleme yaparak olayın nedenlerini araştırmaya başladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.