15 yaşındaki ehliyetsiz sürücü babasından kaçtı polisten kaçamadı

15 yaşındaki ehliyetsiz sürücü babasından kaçtı polisten kaçamadı
Bursa'nın İnegöl ilçesinde, polisin dur ihtarına uymayarak kaçan bir sürücü, on kilometrelik bir takibin ardından yakalandı. Ehliyetsiz olduğu belirlenen sürücü, uzun süren bir kovalamacanın sonucunda polis tarafından durduruldu. 15 yaşındaki sürücüye, 12 bin 977 TL ceza kesildi.

Gece yarısı, İnegöl-Alanyurt yolunda bir olay yaşandı. Gece devriyesi sırasında, polis ekipleri, şüphe uyandıran 16 UV 687 plakalı bir aracı durdurmak istedi. Ancak sürücü, polisin dur ihtarına uymayarak kaçışa geçti.

İki yolcu arkadaşını yolda bırakarak kaçmaya devam eden sürücü, polisler tarafından kovalandı. Sürücü, dar sokaklarda hızla ilerlerken, tehlikeyi göz ardı etti. Yaklaşık yarım saat süren kovalamacanın ardından, Yeni Mahalle Esenler Caddesi'nde aracın önü kesilerek durduruldu.

15 yaşındaki genç sürücü Mevlüt M., yaya olarak kaçmaya çalışırken polis tarafından ele geçirildi. Genç sürücü, ehliyeti olmadığını ve babasının arabasını izinsiz aldığını itiraf etti. Ehliyetsiz araç kullanımından dolayı genç sürücüye 12 bin 977 TL para cezası kesildi. Aracı ise çekici yardımıyla otoparka taşındı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.