Bu kez zam değil indirim geldi 'Fiyatı 90 TL birden düştü'

Bu kez zam değil indirim geldi 'Fiyatı 90 TL birden düştü'
Bu kez zam değil indirim haberi geldi. Ekonomik sıkıntı çeken vatandaşları rahatlatacak karar!

2024’ün ilk günlerinden itibaren iğneden ipliğe gelen peş peşe zamlar vatandaşın belini iyice büktü. Geçim derdinde olan milyonlarca vatandaş ay sonunu getirmek için kara kara düşünüyor. En çok zam gelen ürünlerin başında tüp fiyatları bulunuyordu. Bu kez tüp fiyatlarına zam değil indirim yapıldı. Ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşa, beklediği güzel haber geldi. Tüpe gelen zam cepleri yakarken beklenen indirim haberi açıklandı. Fiyatı 90 TL birden düştü.

İpragaz tarafından yapılan açıklamada büyük mutfak tüpü siparişi verecek olan kişilere 90 TL'lik indirim yapılacak. İpragaz konu ile ilgili, "iPApp’tan İndirim Kampanyası! iPApp müşterilerine özel 12 kg’lık ev tüpünü hemen avantajlı fiyattan siparis vermek için; sepette “iPApp’tan 90 TL İndirim” seçimini yapınız" açıklamalarında bulundu.

ekran-goruntusu-2024-02-05-125820.png

SON 7 GÜN KALDI

Düzenlenen kampanya, 12 kg'lık İpragaz ev tüplerinde ve kampanyaya katılan bayilerde 1-13 Şubat 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanya döneminde, İpragaz tarafından EPDK'ya bildirilen KDV dahil tavan satış fiyatı üzerinden 90 TL tutarında indirim yapılacak.

Kampanyaya katılmak için sepete istenilen ürünleri ekledikten sonra, aktif kampanyalar bölümünden ilgili kampanyayı seçmek gerekiyor. Kampanyayı seçtikten sonra katılım gerçekleşecek. Mecvut kampanya sadece İPApp üzerinden verilen siparişlerde geçeli olacak.

Sipariş vereceğiniz adresin bulunduğunuz il veya ilçenin farklı olması durumunda kampanya koşulları değişebilir. Söz konusu kampanya sadece konut abonesi olan kişiler için İPApp uygulaması üzerinden verilen siparişler için geçerli.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.