Boşanma arifesinde silahlı kavga Kayınpeder öldü, damat yaralı

Boşanma arifesinde silahlı kavga Kayınpeder öldü, damat yaralı
Konya'da bir evde çıkan silahlı kavgada kayınpeder öldü, damat ise ağır yaralandı. Kavganın boşanma arifesinde olan çiftin tartışması nedeni ile başladığı belirtildi.

Olay, saat 17.00 civarında Meram ilçesi Hacı Fettah Mahallesi Tahtatepen Sokak'taki bir evde gerçekleşti. Verilen bilgiye göre, tek katlı kerpiç evde yaşayan Rıza Renkliışık ile kızıyla ayrılık aşamasında olan damadı Gürcan A. arasında şiddetli bir tartışma çıktı. Kavgada Rıza Renkliışık ve Gürcan A., kurşun yarası aldı.

konya1.jpg

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri gönderildi. Gürcan A'yı ailesi hemen hastaneye götürürken Rıza Renkliışık ise olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Konya Şehir Hastanesine kaldırıldı. Renkliışık, burada tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Özel hastanede tedavi altına alınan Gürcan A. ise, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine gönderildi. Gürcan A.'nın durumunun ağır olduğu bildirildi.
Polis ekiplerinin incelemeleri sonucunda Rıza Renkliışık ve damadı Gürcan A.'nın yaralanmasına neden silahı kullanan kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.