Liseli genç kız arkadaşı teklifini reddedince canına kıydı

Liseli genç kız arkadaşı teklifini reddedince canına kıydı
Trabzon'un Yomra ilçesinde kız arkadaşıyla tartışan 16 yaşındaki bir lise öğrencisi tabancayla başına ateş ederek yaşamını sonlandırdı.

A.E.K'nin yanında bulunan çantasını içinde ise 'karşılık bulsaydım böyle olmazdı' yazan bir not bulundu. Liselinin kendisini öldürmeden önceki halleri ise güvenlik kamerasına yansıdı.

liseli2.jpg

Üzücü olay akşam saatlerinde ilçenin Sancak Mahallesi’nde gerçekleşti. Yomra Anadolu Lisesi 12'inci sınıf öğrencisi olduğu belirlenen A.E.K., arkadaşlık teklifini geri çevirerek kendisiyle görüşmek istemeyen kız arkadaşıyla tartıştıktan sonra bunalıma girdi. Tartışmanın bitiminde A.E.K. belinden çıkardığı tabancayı başına dayayıp, intihar edeceğini söyledi. A.E.K.'nın elinden tabancayı alamayan arkadaşları ise polisi aradı. İhbar üzerine bölgeye polis, bekçi ve sağlık ekibi sevk edilse de ekipler gelmeden A.E.K., başına doğrulttuğu silahın tetiğini çekti. Kanlar içinde yere yığılan liseli hemen ambulansla hastaneye kaldırıldı anacak kurtarılamadı.

liseli3.jpg

Güvenlik kamerasına ise liseli gencin kız arkadaşı ile görüştüğü, oradan uzaklaştığı ve hemen sonrasında bir bekçinin olay yerine doğru koştuğu anlar yansıdı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.