500 bin liralık motosikletli gasp

500 bin liralık motosikletli gasp
İstanbul Ümraniye'de iş yerine ait parayı bankadan çeken iki kişi, yolda motosikletli 2 kişi tarafından soyuldu.

500 bin liranın motosikletli kişilerce gasbedildiği anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. Polisler yaptıkları takipte şüphelileri kısa sürede yakaladı. Soyguncular tutuklanırken çalınan 500 bin liranın 345 bin lirası kurtarıldı.

umra2.jpg

Olay, geçtiğimiz Cuma Günü saat 12.00 sıralarında Ümraniye Şerifali Mahallesi Bayraktar Bulvarı'nda gerçekleşti. U.Y. adlı kişi, muhasebecisi S.A. ve iş yerinde kurye olarak çalışan M.F.G.'ye bankadan 900 bin lira çekmelerini ve kendisine getirmelerini istedi. 2 kişi bankadan para çektikten sonra otomobille yola çıktı. O sırada aracı takip eden iki kişinin bulunduğu motosiklet, S.A. ve M.F.G.'nin otomobiline çarptı. Kaza sonrası otomobilden inen S.A. ve M.F.G. motosiklettekilerle tartışmaya girdi. Motosikletli 2 kişiyi etkisiz hale getirerek yanlarında bulunan 900 bin liranın 500 bin TL'sini çaldı.

4 KİŞİ TUTUKLANDI

Yapılan gasp ihbarı üzerine Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Çalışma sonucunda olayı gerçekleştiren kişilerin S.İ, L.E.H., C.K. ve K.A. olduğu belirlendi ve gözaltına alındı. Şüphelilerle birlikte çalınan paranın 345 bin 800 lirası ele geçirildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.