Bir televizyon kanalı satıldı Yeni sahibinden ilk açıklama

Bir televizyon kanalı satıldı Yeni sahibinden ilk açıklama
Azerbaycan Türkü iş adamı Mübariz Mansimov, Ekol TV’yi satın alma görüşmelerinden son aşamaya geldiklerini açıkladı.

Günlerdir iddia halinde dolaşan satın alma haberleri üzerine milyarder Mübariz Mansimov'dan bir açıklama geldi. Mübariz Mansimov Ekol TV'yi satın aldıkları haberlerini doğruladı.

Mübariz Mansimov, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada hedefleri hakkında da bilgi verdi.

mubarizekol.jpg

SATIL ALMA HABERLERİNİ DOĞRULADI

Mübariz Mansimov'un açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
Son günlerde bazı basın yayın kuruluşlarında şahsımın EKOLTV ismi ile bilinen televizyon kanalının sahibi olan şirketin hisselerini satın aldığıma dair haberler çıkmıştır.

Geçmişte radyoculuk alanında PAL Radyoları ile yaşadığımız tecrübeyi bu kez televizyon dünyasına aktarmak amacı ile uzun süredir yürüttüğümüz çalışmaların sonuna yaklaşmış bulunmaktayız. Yönetim Kurulu Başkanı olduğum Palmali Holding Anonim Şirketi bünyesindeki medya şirketim ile EKOLTV isimli televizyon kanalının sahibi olan şirketin yetkilileri arasında şirketin çoğunluk hisselerinin Palmali Holding bünyesinde kurulu medya şirketine devri konusunda görüşmeler son aşamaya gelmiştir.

"YEPYENİ BİR SOLUK VE HEYECAN GETİRMEYİ HEDEFLİYORUZ”

Palmali Holding Anonim Şirketi olarak Türkiye’de televizyon haberciliğine ve yayın hayatına yepyeni bir soluk ve heyecan getirmeyi hedefindeyiz ve bu amaçla EKOLTV ‘yi çok yakında izleyicileriyle buluşturmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Televizyon haberciliğine yeni bir soluk getirecek olan EKOLTV'yi Türkiye’nin haber kanalı yapmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam ettiğimizi ve gelişmelerden sizleri ayrıca bilgilendireceğimizi belirtir saygılarımı sunarım. MUBARİZ GURBANOĞLU”

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.