Banu Parlak dehşet saçan köpeğini savundu 'Köpeğime şiddet uygulandı'

Banu Parlak dehşet saçan köpeğini savundu 'Köpeğime şiddet uygulandı'
Fenomen isim Banu Parlak'ın Alabai cinsi köpeği yaşadığı sitenin bahçesinde başka bir sahipli köpeği öldürdü. Olayın ardından açıklama yapan Banu Parlak, olayın site sakinlerinin köpeğine şiddet uygulaması sonucu yaşandığını savundu.

Şarkıcı ve güzellik merkezi sahibi Banu Parlak'ın iri cins köpeği yaşadıkları sitedeki komşusunun köpeğine saldırdı. Banu Parlak'ın köpeği komşunun minik köpeği parçalayarak ağır yaralardı. Yaralı köpek bir gece yoğun bakıma alındı ancak sabah saatlerinde öldü.

banukopek2.webp

Site bahçesinde yaşanan olay sırasında Banu Parlak ile komşuları arasında ise arbede yaşandığı iddia edildi. Banu Parlak yaşanan olaylara ilişkin açıklama yaptı.

Ölen köpeğin sahipleri defalarca uyarmalarına karşın Banu Parlak'ın Drago isimli köpeğini site bahçesinde tasmasız gezdirdiğini iddia etti.

banukopek3.webp

Dün öğle saatlerinde Beylikdüzü Marmara Mahallesi'nde bulunan lüks bir sitede Yasemin Kılıç ve annesi köpekleri Leo'yu site içerisinde gezdirdi. Eve dönüş yolunda ise Banu Parlak ve köpeği ile karşılaştılar. Banu Parlak'ın elinden kurtulan Drago isimli köpeği, Leo isimli diğer köpeğe saldırarak yaraladı. Sahipleri Leo'yu kurtarmaya çalışırken Banu Parlak'ın köpeği Drago, Yasemin Kılıç'ın da kolunu çizdi. Leo hemen tedavi altına alınsa da minik köpek öldü.

Olayın ardından hem Leo'nun sahipleri hem Banu Parlak karakola giderek karşılıklı olarak şikayetçi oldu. Ölen köpeğin sahipleri Yasemin Kılıç ve Emin Kılıç kardeşler, Banu Parlak'ın cezalandırılmasını talep etti.

Köpeğinin parçalanışını izlemek zorunda kaldığını anlatan Yasemin Kılıç, "Hala hiçbir şey olmamış gibi güle güle bizi suçluyor. Bana saldırmaya çalıştılar. Ağır şekilde cezalandırılmalarını istiyorum." diye konuştu.

BANU PARLAK'TAN AÇIKLAMA GELDİ

Banu Parlak ise sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada köpeğinin son derece uysal olduğunu şimdiye kadar hiç saldırgan davranış göstermediğini söyledi. Olay günü ölen köpeğin sahipleri tarafından şiddete maruz kaldığı için köpeğinin saldırganlaştığını söyleyen Banu Parlak sorumluların Leo adlı köpeğin sahiplerinin olduğunu savundu.

banuparlakaciklama.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.