Aylık 5 bin 866 liraya 3+1 daire fırsatı TOKİ Başvurular alınmaya başlandı

Aylık 5 bin 866 liraya 3+1 daire fırsatı  TOKİ Başvurular alınmaya başlandı
TOKİ, ev sahibi olmayan vatandaşlar için yeni kampanyasını duyurdu. TOKİ son kampanyası ile aylık 5866 liralık ödemelerle 3+1 daire sahibi olma imkanı veriyor.

TOKİ, yıllardır bir tapu sahibi olamayan vatandaşlara uygun fiyat seçenekleri sunduğu konut kampanyasında aylık taksit miktarının 5 bin 866 lira olacağını duyurdu. TOKİ'nin 3+1 daire kampanyasının ayrıntıları belli oldu.

TOKİ'nin ucuz sosyal konut projesinden yararlanmak için başvuruları Ziraat Bankası aracılığıyla ya da e-Devlet üzerinden yapılıyor. Ucuz konut projesi başvuru şartları ise şöyle sıralandı...

Başvuru sahibi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarının Türkiye sınırları içinde tapuda kayıtlı bağımsız bir konutu olmaması gerekiyor. Bu şarta daha önce Toplu Konut İdaresinden konut satın alınmamış şartı da dahil.

Başvuruda bulunacakların projenin bulunduğu il sınırları içinde en az 1 yıldan kısa süreli ikamet etme veya il nüfusuna kayıtlı olmaları gerekiyor. Başvuru sahibi 18 yaşını doldurmuş Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gerekiyor.

kira1.jpeg

Başvuru sahibi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarından oluşan hane halkı adına sadece tek bir başvuru yapabiliyor.

Satılacak evler tek ilde olup, 745 adetle sınırlı.

Başvurular, yetkili banka şubelerinde ödeme yapılarak ya da e-Devlet üzerinden yapılabiliyor. Başvuru süresi içinde, ilgili kategorideki "Alım Talebi ve Yüklenim Belgeleri"nin imzalanmasıyla başvuru gerçekleşiyor.

Çorum ilinin merkez ilçesine bağlı Celilkırı Mahallesi'nde gerçekleştirilecek olan 754 adet konut projesindeki başvurular, 15 Aralık tarihine kadar yapılabilecek. E-Devlet üzerinden yapılan başvurular için son tarih ise 14 Aralık olarak belirlendi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.