Atilla Yeşilada yatırımcılara 'al' tavsiyesinde bulundu 'Parasını ona yatıran zengin olacak'

Atilla Yeşilada yatırımcılara 'al' tavsiyesinde bulundu 'Parasını ona yatıran zengin olacak'
Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada, yatırımcıları zengin edecek yatırım aracını duyurdu.

Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada, 'alım zamanı geldi' diyerek çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı.

Milyonlarca yatırımcı elindeki maddi birikimi değerlendirmek amacıyla farklı yatırım araçlarını tercih ediyor. Dolar, altın ve bitcoin tarafında yaşanan yükseliş ise dikkat çekiyor. Ancak borsa da yaşanan durağan görüntü ise yatırımcıları düşündürüyor.

Bilindiği üzere Merkez Bankası 500 puan faiz artırımına giderek politika faizini yüzde 50 oranına çıkardı. Faiz artırımı ile mevduat hesaplarındaki oranda değişerek yüzde 55 seviyelerini aştı. Sıkı para politikası ile TL’nin döviz karşısında değer kazanması amaçlanıyor.

dolar-tl.jpeg

YEŞİLADA: PARALAR KAYBETTİRİYORLAR

Merkez Bankası’nın faiz artırımı ve sıkı para politikasına devam etmesi bekleniyor. Pek çok yatırımcı ise bu durumda uzman isimlerin yorumlarına başvuruyor. Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada, sosyal medya üzerinden dolar alın, döviz alın’ şeklinde yorumlarda bulunanları eleştirirken, “Bu programın temel felsefesi dolar TL'nin Enflasyonun gerisinden gelmesidir. Bu sosyal medyada bu tip analizleri yapan arkadaşlar biraz vicdani sorumlulukla hareket etmeli bu insanlara büyük paralar kaybettiriyor” dedi.

dolar-tl-turk-lirasi-0000-1.jpg

“ALIM ZAMANI GELDİ”

Yeşilada Merkez Bankası’nın programının daha da sertleşeceğinin altını çizerken, “Bu programın temel felsefesi dolar TL'nin Enflasyonun gerisinden gelmesidir. Son 2 aydır devalüasyon olmaz dövizden çıkın. Son 15 gündür söylediğim artık borsaya girin alım zamanı geldi” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.