Amatör kulüp Ajax'a sahayı dar etti 'Yönetim taraftarından özür diledi'

Amatör kulüp Ajax'a sahayı dar etti 'Yönetim taraftarından özür diledi'
Futbol denilince akla gelen en büyük takımlardan biri olan Ajax, Hollanda Kupası maçında 3.lig ekiplerinden USV Hercules'e mağlup oldu. Bu mağlubiyet üzerine Ajax yönetimi maça gelen taraftarlarının maddi zararını karşılama kararı aldı.

Futbol tarihine adını altın harflerle yazdırmayı başaran Ajax, Hollanda Kupası’nı 20. kez müzesine götürmeyi başarmıştı.

21. kupayı almak için sıkı çalışan takım istediği performansı bu sezon gösteremedi. Öyle ki 3.lig ekiplerinden USV Hercules'e deplasmanda 3-2’lik bir skor ile mağlup bir şekilde ayrıldı. Ajax’ın aldığı bu mağlubiyet kupadan elenmesine ve taraftarlarının yoğun tepki göstermesine neden oldu.

Alınan bu mağlubiyet neticesinde Hollanda devi Ajax, resmi internet sitesinden bütün taraftarları için bir özür mesajı yayınladı.

Yapılan açıklamada, “Takımımızın kötü performansından dolayı, Hercules - Ajax maçını kuşkusuz acı verici bir şekilde deneyimlediniz. Bu üzüntüyü paylaşıyor ve derin utanç duyuyoruz” İfadeleri kullanıldı.

Ayrıca Ajax kulübü, USV Hercules deplasmanına giden 325 taraftarın bilet ve yol masraflarını geri ödeyeceğini de belirtti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.