Altay gol atmayı unuttu

Altay gol atmayı unuttu
Trendyol 1. Lig’de mali ve sportif açından zor günler yaşayan Altay, son 3 maçında rakip filelere gol atma başarısında bulunamadı.

Trendyol 1. Lig’de mali ve sportif açından zor günler yaşayan Altay, son 3 maçında kalesini gole kapatamazken rakip filelere gol atma başarısında bulunamadı.

Trendyol 1. Lig’de kötü günler geçiren Altay, mali ve sportif açıdan sıkıntılarla burun buruna kaldı. Oyuncularının ücretlerini ödeyemeyip serbest kalmasını engelleyemeyen Altay’da galibiyete hasret kaldı. Takımın yükünü çeken golcü oyunculardan Marco Paixao ve Deniz Kadah da gidince siyah-beyazlılar gol üretme konusunda sıkıntı yaşamaya devam ediyor. İzmir ekibi, ligde çıktığı Tuzlaspor, Kocaelispor ve Göztepe maçlarında kalesini gole kapatamazken rakip filelere gol atma başarısı sağlayamadı. Kadroda bulunan mevcut oyunculardan ligde skora katkı veren sadece 1 golle Eren Erdoğan'ın olması dikkat çekti.

Öte yandan bu sezon ligde 11 gol üreten Altay, lig sonuncusu Giresunspor’la birlikte ligin en az gol atan takımı arasında yer aldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.