AK Parti İstanbul adayı Murat Kurum sevindirici haberi verdi 'Öğrencilere 10 bin TL para ödenecek'

AK Parti İstanbul adayı Murat Kurum sevindirici haberi verdi 'Öğrencilere 10 bin TL para ödenecek'
AK Parti İstanbul adayı Murat Kurum'un seçim vaatlerindeki öğrencilere 10 bin TL para desteği gündeme damga vurdu.

AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum, İstanbul'da eğitim gören gençlere 10 bin liralık eğitim desteği verileceğini açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, yerel seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İBB Başkan adayı Murat Kurum Beyoğlu ziyareti sırasında 13 Şubat Dünya Radyo Günü münasebetiyle radyocular ile bir araya geldi. Murat Kurum, seçim çalışması ile ilişkin önemli bilgileri paylaştı. Ayrıca Kurum’un vaatlerinde öğrencilere 10 bin TL destek sağlaması ise dikkat çekti.

“İSTANBUL SON 5 YILDIR AĞIR YARA ALDI”

Cumhur İttifakı İBB Adayı Murat Kurum, 13 Şubat Dünya Radyo Günü’nde radyocular ile bir araya geldi. Kurum, kürsüde gerçekleştirdiği konuşmada İstanbul’un son 5 yılda ağır yara aldığının altını çizdi. Kurum, “Hani, Müslüm Baba bir şarkısında ‘bütün duygularım ağır yaralı’ diyor ya, evet, İstanbullu kardeşlerimizi dinleyince anlıyoruz ki, İstanbul da bu son beş yılda ağır yara almış bir şehir haline getirilmiştir. İstanbul’da beş yılda kentsel dönüşüm durmuştur. Yeşil alan üretimi durmuştur. Ulaşım yatırımları durmuştur. İstanbul durdurulmuş bir şehirdir. Biz İstanbul’u tekrar harekete geçireceğiz. İstanbul’a tekrar hızla hak ettiği yatırımları ve hizmetleri kazandıracağız.’’ dedi.

murat-kurum.jpg

“ÇAMLICA KULESİNDEKİ GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİNİ ORTADAN KALDIRDIK”

İBB adayı Murat Kurum, Türkiye’de medya araçlarına güven oranında radyoların yüzde 49 ile ilk sırada yer aldığının altını çizerken, medya organlarının samimiyet ve doğallık oranında da radyoların yüzde 54 ile oranı ile de en önde olduklarını söyledi. Kurum, Çamlıca Radyo Televizyon Kulesi ile görüntü kirliliğini ortadan kaldırdıklarını da vurgulandı.

“RADYOLARDAN İSTANBUL’UN SORUNLARINI TAKİP ETTİK, ONLARI ÇÖZECEĞİZ”

Arabada giderken kimi zaman haber alma, kimi zaman da dinlendirme amacıyla radyo yayınlarını dinlediğini söyleyen Kurum, ‘’Bunlardan daha önemlisi, programlarınıza, yayınlarınıza bağlanan vatandaşlarımızı dinliyorum, onların ağzından, yani ilk ağızdan, İstanbul'un sorunlarını, dertlerini bizzat dinliyorum. Bilsinler ki, onların dertlerini dinleyen bir dostları var, onlara kulak kabartan bir kardeşleri var. Onların sorunlarını çözmek için gayret gösteren bir dert ortakları daha var.’’ Cümleleri ile İstanbul’un sorunlarını radyoya bağlananların anlattıklarından da takip ettiğini açıkladı.

Son olarak radyo sektörü çalışanları için birçok planı hayata geçireceklerini belirten Kurum, “Sektör çalışanları için belediye tesisleri, İspark, toplu ulaşım gibi faaliyet alanlarında kullanım kolaylığı sağlayacak gelişmelere imza atacağız. Yine belediye olarak radyolarla ilgili projelerde ortak yol almak konusunda irademizi göreceksiniz” dedi.

murat-kurum-2.jpg

ÖĞRENCİLERE 10 BİN TL DESTEK

Murat Kurum, yeni seçim vaatlerini de 'İstanbul'un Olsun' başlığı ile duyurdu. Öğrenciler için 10 bin TL’lik destek açıklaması dikkat çekti.

İşte Murat Kurum’un o vaatleri:

1. Gençlerimiz için eğitim olmazsa olmazımızdır. Gençlerimize 10 bin TL eğitim desteği veriyoruz. Eğitim bir nesil, İstanbul'un olsun.
2. Gönüllerin bir olması, evlerin şen olması için çalışıyoruz. Evlenecek olan tüm çiftlerimize 50 bin TL beyaz eşya desteği İstanbul'un olsun.
3. Marmara Denizi bizler için paha biçilemez bir değerdir. Arıtma tesislerimizle, bir damla arıtılmamış su denizimize akmayacak. Temiz bir deniz İstanbul'un olsun.
4. Deprem hepimizin hassasiyet gösterdiği birincil konulardan bir tanesi. İşte bu sebeple 650 bin konutla tarihe geçecek dönüşüm hareketi İstanbul'un olsun.
5. Kaybolan yılları, telafi etme zamanı yaklaşıyor. İstanbul'da kadın girişimcilerimize destek sağlayacağız. En güzel yarınlar İstanbul'un olsun.
6. Şehrimizin iki yakasında açacağımız 50 bin kapasiteli hayvan barınaklarıyla sokaklar güvenli bir şekilde İstanbul'un olsun.
7. Üç yeni İstanbul Şehir Kütüphanesi İstanbul'un olsun.
8. İstanbul, uluslararası organizasyonların başkenti olsun, İstanbul'un olsun.
9. Beş yılda tamamlanacak olan 250 bin araçlık otopark İstanbul'un olsun.
10. 964 mahalleye spor tesisi, İstanbul'un olsun.
11. İstanbul'a iki yeni tiyatro ve her iki yakada yeni konser alanı İstanbul'un olsun.

22-001-001.webp

1-002-001.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.