Ahmet Nur Çebi'den Igor Tudor açıklaması

Ahmet Nur Çebi'den Igor Tudor açıklaması
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, takımın başına Igor Tudor’un getirileceği yönündeki haberlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray derbisi öncesi Nevzat Demir Tesisleri’ne giderek, teknik ekip ve oyunculara moral verdi. Başkan Çebi, gündeme ilişin çarpıcı açıklamalarda bulunurken, takımın başına Igor Tudor’un getirileceği yönündeki haberleri yalanladı.

0x0-transfer-haberi-igor-tudor-marsilyadan-ayriliyor-1685653692041.jpg

Ahmet Nur Çebi, "Gündemimizde yeni bir teknik direktör yok. Yeni hocaya, yeni başkan ve yönetim karar verir. Ben, bana yapılanı kimseye yapmam. Şu dönemde Burak Yılmaz'dan başkasıyla çalışmak hem riskli olur hem de etik olmaz." İfadelerini kullandı.

1675761653437-ahmet-nur-cebi.jpg

Seçim öncesi yeni bir teknik direktör ile anlaşmanın doğru olmayacağını belirten Çebi “Gündemimizde yeni bir teknik direktör yok. Yeni teknik direktörün kim olacağına, yeni başkan ve yönetim kurulunun karar vermesi etik olur. Ben, bana yapılanı kimseye yapmam. Burak Yılmaz hocanın başarılı olma şansı çok daha fazla çünkü takımı ve oyuncuları iyi tanıyor. Başka bir teknik direktör geldiğinde zamana ihtiyacı olacak. Bu nedenle Burak Yılmaz ile yola devam ediyoruz. Şu dönemde Burak Yılmaz'dan başka bir hocayla çalışmak hem riskli olur hem de etik olmaz.” Dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.