Adnan Oktar’ın fotoğraflarındaki verilmek istenen mesaj deşifre oldu ‘O ayrıntıyı kimse fark etmemişti’

Adnan Oktar’ın fotoğraflarındaki verilmek istenen mesaj deşifre oldu ‘O ayrıntıyı kimse fark etmemişti’
140Journos tarafından hazırlanan ve gündeme bomba gibi düşen Adnan Oktar belgeselindeki kimsenin fark etmediği detayı eski Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Furkan Sezer canlı yayında açıkladı.

Şu anda cezaevinde silahlı suç örgütü lideri olmaktan tutuklu bulunan Adnan Oktar, gündemden düşmek nedir bilmiyor. 140Journos’un kısa süre önce hazırladığı ‘Adnan’ belgeselinde kimsenin fark etmediği gizli mesaj deşifre oldu.

ekran-alintisi.jpg

Cezaevinde bulunan ve kısa süre önce fotoğrafları Oktar’ın müritleri tarafından sosyal mecralarda hızla yayılan görüntülerde yer alan gizli mesajlar deşifre edildi.

Sözcü TV’nin canlı yayınına katılan, Adnan Oktar operasyonunu yöneten dönemin Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Furkan Sezer, Oktar’ın fotoğrafta vermek istediği gizli mesajı açıkladı.

ekran-alintisi1.jpg

Furkan Sezer, sosyal medyada da hızla yayılan o görüntülerde, Oktar’ın ‘kemer tokasına’ dikkat çekti.

Sezer konuyla ilgili olarak, Oktar’ın belindeki metal kemer tokası, ben buradayım, inancım ve umudum devam ediyor mesajını örgüt üyelerine, sempatizanlarına vermek istiyor ifadelerini kullandı.

ekran-alintisi2.jpg

Sezer, bu görüntülerin sosyal mecralarda da milyonlarca insana ulaştırılmasının ‘ben bütün ihtişamımla buradayım’ mesajını vermek istendiğini de dile getirdi.

ekran-alintisi3.jpg

Ayrıca Faruk Sezer, Adnan Oktar’ın belindeki metal kemer tokasıyla ilgili olarak, müşteki avukatlarının suç duyurusunda bulunduğunu, cezaevine böyle bir metal tokalı kemerin sokulmasının da yasak olduğunu söyledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.