Acun Ilıcalı'dan merak edilen açıklama Dominik'te Survivor ekibine polis operasyonu

Acun Ilıcalı'dan merak edilen açıklama Dominik'te Survivor ekibine polis operasyonu
Survivor All Star yarışması gündemde yerini almaya devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın Survivor fragmanındaki açıklamaları ise olay oldu.

Survivor'un 4. bölüm fragmanı izleyicileri heyecanlandırdı. Tanıtımda Nagihan ve Turabi arasında yaşanan gerginlik göze çarptı. İki yarışmacının sözleri dikkat çekti. Ancak tanıtımın bir partında Acun Ilıcalı'nın verdiği haber herkesi şaşırttı. Ilıcalı, Dominik polisinin Survivor'da bir operasyon gerçekleştirdiğini ve bunun sonucunda neler olduğunu anlattı. Fragmanın ardından sosyal medyada Survivor'la ilgili çok sayıda yorum yapıldı.

ACUN ILICALI OLAYI DETAYLICA ANLATTI

"Şaşırdığım olaylar oldu ancak bu enteresan. Şu yaşıma geldim, böyle şey görmedim. Telefon geldi. Abi... Efendim. Dominik polisi operasyon yapmış bizimkileri almış."

Survivor All Star yarışmasında bu akşam heyecanlı bir dokunulmazlık oyunu yaşanacak. Tanıtım videosunda Nagihan'ın erkek takım arkadaşlarına yaptığı eleştiri göze çarptı. Nagihan, erkeklerin performanslarının düşük olduğunu ve kendilerini toparlamaları gerektiğini ifade etti.

Turabi ise rüyasında programdaki yarışmacıları gördüğünü şu şekilde anlattı:

"Rüyamı zindan ettiler. Yemek yiyip güzel rüya göreceğim zannederken Hakan'ı gördüm. Koştu, yemek istedi ve vermemek için uğraştım. Rüyamı zehir ettiler."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.