Survivor’da polis operasyonunun nedeni ortaya çıktı 'Acun Ilıcalı anlatırken sinirden küplere bindi'

Survivor’da polis operasyonunun nedeni ortaya çıktı 'Acun Ilıcalı anlatırken sinirden küplere bindi'
Acun Ilıcalı Survior’da polis operasyonun nedenini dün yayınlanan bölümde açıkladı.

Survivor yeni sezonuna başladı. Geçmiş sezonların en iyilerinin yarıştığı yarışma izleyiciler tarafında yakında takip ediliyor.

Önceki günlerde yeni bölümün fragmanında Acun Ilıcalı’nın survivor ekibine operasyon çekildiğini söylemesi basında geniş bir yer buldu.

Acun Ilıcalı’nın “bu yaşıma kadar böyle bir şey görmedim” şeklindeki ifadesi de çok konuşuldu.

Dün yayınlanan programda Acun Ilıcalı Survivor’ın 4. Bölümüne yapılan operasyonun neden olduğuna dair detaylarını aktardı.

Ada konseyinde yarışmacıları toplayan Acun Ilıcalı şimdiye şaşırdığı çok şey olduğunu ancak bunun enteresan bir olay olduğunu belirtti. Gelen bir telefon üzerine Survivor ekibine operasyon çekildiğini öğrenen Acun Ilıcalı, her şeyi tek tek anlattı.

640xauto.webp

"SEDA KAÇIRILDI ZANNEDİLDİ"

Acun Ilıcalı yarışmacı Seda Aktuğlu’nun gittiği ödülde Kolombiya havalimanında bir kadından cep telefonunu kullanmak için istekte bulunduğunu bunu ifade ederken de “beni kaçırdılar” gibi cümleler kurduğunu söyledi.

Babasına mesaj göndermek için telefonu kullanmak isteyen Seda Aktuğlu’nun göndermek istediği mesaj internet nedeniyle gönderilmeyince mesajı görünce telefon sahibi annenin durumu polislere bildirdiği ortaya çıktı.

111111.jpg

Olaya açıklık getirmek için söz alan Hakan Hatipoğlu Seda’nın telefonu istediği kişiye bıraktığı notta “Ben açım, zorlanıyorum” gibi ifadelerin olması Seda’nın kaçırıldığı zannedildiği sanılarak durumun polise aktarıldığını söyledi.

POLİS YARIŞMACILARI DUVARIN ÖNÜNE DİZDİ

Olay sonrası ödül oyunundan döndüklerinde Dominik’te uçağa polisin geldiğini ve uzun süre bekletildiklerini söyleyen Hakan Hatipoğlu, polisin Seda’yı aldığını ve kimsenin müdahale etmesine izin verilmediğini belirtti. Hatipoğlu, Seda’nın olayı polise anlattı sırada diğer yarışmacılar için bir takım olduklarını söyleyince Dominik polisinin herkesi uçaktan indirip duvara dizdiğini aktardı.

Acun Ilıcalı bu duruma çok sinirlenirken Seda’ya iki ülkenin emniyet teşkilatını birbirine soktuğunu söyledi. Daha önce de Survivor’a katılan yarışmacı Seda, yaptıkları nedeniyle 5 ödülden faydalanamayacak.

sdadsadasd.jpg

640xauto-001.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.