Abdullah Avcı küplere bindi! Sivas maçı sonrası zehir zemberek açıklama

Abdullah Avcı küplere bindi! Sivas maçı sonrası zehir zemberek açıklama
Dün akşamki 1-0’lık Sivasspor mağlubiyetinin ardından konuşan Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, resmen küplere bindi.

Süper Lig'in 32. haftasını 1-0’lık Sivasspor mağlubiyeti ile sonlandıran Trabzonspor'da, tecrübeli teknik direktör Abdullah Avcı karşılaşmanın ardından zehir zemberek sözler sarf etti.

Çok yumuşak bir takım olduklarını ve bunu düzeltmeleri gereken ilk şey olduğunu dile getiren Abdullah Avcı, “İkinci yarıda oyun iyi değildi. Topa sahip gibi gözüktük. Bu tip rakiplere karşı yıpratıcı koşular yapman gerekiyor. İkinci yarıda duygularımız karıştı. Kaybettik. Yumuşak bir takımız, daha sert olmamız gerekiyor. Rakip golde 4 kişinin arasından çıkıyor. Bu iyi olmadı. Üçüncülük avantajını korumak istiyorduk” şeklinde konuştu.

Abdullah Avcı yaptığı açıklamada ayrıca, Trezeguet'i neden oyundan çıkardığını da nedenleriyle birlikte tek tek şöyle açıkladı, “Trezeguet değişikliği sakatlık kaynaklıydı. Rakibi beşli bekliyorduk ve iyi çalışmıştık. Oyun da bizim istediğimiz gibi başladı. İlk yarıda pozisyonlar var ama pas hızını daha iyi yapmalıydık. Böyle rakiplere karşı fırsatları değerlendirirsen rakip daha çok risk alıyor.” Şeklinde konuşarak açıklamasını sonlandırdı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.