FIFA'nın Demir Leydi'si İstanbul’a geliyor! TFF ve Ali Koç ecel terleri dökecek

FIFA'nın Demir Leydi'si İstanbul’a geliyor! TFF ve Ali Koç ecel terleri dökecek
Yarın İstanbul’a gelecek olan FIFA Etik Komitesi'ne bağlı olan Soruşturma Komisyonu Direktörü María Claudia Rojas, TFF ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile görüşme gerçekleştirecek.

FIFA Etik Komitesi'ne bağlı bir birim olan Sorgulama Komisyonu Direktörü, FİFA’nın “Demir Leydi’si” elde edilen bilgilere göre yarın İstanbul’a gelecek.

Komisyona “FIFA'yı pislikten temizleyen kadın” olarak ün salan FIFA Etik Komitesi'ne bağlı Soruşturma Komisyonu Direktörü María Claudia Rojas başkanlık edecek.

Demir Leydi lakaplı Maria’nın, İstanbul'da Türk futbolunun içinde bulunan pek çok önemli isimle bir araya geleceği öngörülüyor.

Elde edilen bilgilere göre Demir Leydi, TFF'nin konuyla ilgili topladığı bilgileri değerlendirmek için TFF'nin Baş Hukuk Müşaviri ile bir araya gelecek.

Son zamanlarda gündemden düşmeyen Fenerbahçe’nin başkanı Ali Koç ile görüşecek. Maria’nın Ali Koç ile ne konuşulacağı konusunda ise kesin bir bilgi bulunmamakta.

Demir Leydi son olarak, yasa dışı bahis konusunda zanlı konumunda bulunan Tuzlasporlu yöneticiler ve avukatlarla birebir görüşmeler gerçekleştirecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.