50 bin lira nakit kredi anında cepte

50 bin lira nakit kredi anında cepte
TEB bankası müşterileri için yeni bir kredi fırsatı hazırladı. Buna göre, 36 ay vadeli 50 bin liraya kadar kredi sağlıyor.

Bir süredir ülkemizde yaşanmakta olan ekonomik sıkıntılar, vatandaşların cebini de zorluyor. Özellikle de nakit konusunda sıkıntı yaşayan çok sayıda insan bulunuyor. Nakit sıkıntısı çekmekte olan vatandaşların bir çoğu, bankalardan kredi kullanarak ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyorlar. TEB de vatandaşlara nakit kredisi fırsatı sunan bankalar arasında yerini aldı. Banka, 50 bin TL’ye kadar anında nakit kredi imkanı veriyor. Üstelik TEB, geri ödemeler için de 36 aya kadar vade fırsatı da vermekte. Böylece vatandaşlar, uygun faiz oranları ve uzun vade seçenekleri ile nakit ihtiyaçlarını karşılayabilecekler.

3 AY ERTELEME FIRSATI

Türkiye’de önde gelene bankalar arasında yerini alan TEB, müşterileri için özel ihtiyaç kredisi sunuyor. 50 bin TL miktarında kredi verecek olan banka, 36 ay vade imkanı da veriyor. Üstelik banka, geri ödemeler için de 3 ay erteleme şansı sunuyor. Böylece nakit ihtiyaçlarını karşılamak için TEB’den kredi çekecek olan kişiler, geri ödemelerini de daha rahat bir şekilde yapabilecekler.

TEB’in vermiş olduğu kredinin faiz oranı ise %2.19 olarak belirlenmiş durumda. Böylece TEB’in ihtiyaç kredisinden faydalanacak olan kişiler, 3 ay erteleme, 36 ay vade imkanı ile 50 bin TL çektiklerinde, toplamda 79 bin 249 TL gibi bir miktarı geri ödemek durumunda kalacaklar. Aylık olarak taksit tutarı ise 2 bin 200 TL civarında olmakta.

Öte yandan alınacak kredi miktarına ve vade sayısına göre faiz oranları da değişiklik gösterebilmekte. Örnek olarak bir kişi 12 ay vade ile 30 bin TL’lik ihtiyaç kredisi alırsa, bu kredi için uygulanacak olan faiz oranı %1.99 oluyor. Kişinin toplamda geri ödeyeceği miktar ise 35 bin TL civarında oluyor.

TEB İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

TEB’in sunmuş olduğu avantajlı ihtiyaç kredisine başvuru yapma oldukça kolay. Üstelik bu krediye başvurmak için birden fazla seçenek de mevcut. Kredi kullanmak isteyen TEB müşterileri, TEB şubelerine giderek kredi çekebilirler. Öte yandan kişiler hiç yorulmadan ve vakit kaybetmeden CEPTETEB üzerinden de başvuru işlemlerini yapabilirler.

İnternet bankacılığı ve mobil uygulamaların yanı sıra, TEB’in telefon şubesi üzerinden de kredilere başvuru yapmak mümkün oluyor. Böylece kişiler, hızlı bir şekilde kredi kullanma ve nakit ihtiyaçlarını karşılama fırsatına sahip olabiliyorlar. TEB’in ihtiyaç kredisi için daha ayrıntılı bilgileri, bankanın resmi sitesinden de görüntülemek mümkün.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.