31 Ocak burç yorumları 'Ayın son günü nasıl geçecek'

31 Ocak burç yorumları 'Ayın son günü nasıl geçecek'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 31 Ocak 2024 Çarşamba gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Kararsız, zorluklarla yaşamış, çözmesi gereken iş sorunları veya aşk konusunda şüpheleri olan insanlar artık gönül rahatlığı bulmaya çalışıyor. Elbette son on gün oldukça kaotik geçti, bu yüzden hâlâ biraz yorucu, hiçbir şeyden emin olamadığınız bir andan bahsediyorum. Evi etkileyen sorunlardan mı endişeleniyorsunuz veya yakın zamanda bazı fiziksel sorunlar yaşadınız mı? İçinizde biriktirdiğiniz heyecanı dışarı atmak iyidir ancak aşırıya kaçmamaya dikkat edin. Bugün işleri sakince yapmaya çalışın, Şubat ayının ikinci yarısında daha iyi yıldızlar bulacaksınız.

BOĞA

Venüs, Merkür ve Mars olumlu. Bu ne anlama geliyor? Kullanabileceğiniz çok fazla enerjiniz var, ancak her şeyden önce bu dönemde geçmişte sizi utandıran durumları açıklığa kavuşturmak için büyük bir arzunuz var. Sadece size karşı dönen insanları belli bir mesafede tutmalısınız, ancak Aralık ayında hayatınızdaki birçok durumun sorgulanmaya başlamasından sonra bunu beklemelisiniz.

İKİZLER

İkizler yorgun, dönüm noktası tamamen tamamlandı, bu yüzden bunun sadece daha sakin bir an değil, Şubat ayı sonuna kadar tekliflerin geleceğini, ufukta iyi bir şeyler olduğunu düşünmeye devam ediyorum. Bunlar aşk için, son dönemde olup biteni anlamaya çalışmak için önemli günler; ve burada her şeyden önce ayrılmış olanlardan ve genel olarak eski sevgilileriyle samimi bir ilişki sürdürmek isteyenlerden bahsediyorum.

9e87e654-9ce4-7b22-3a05-1b7055f83136.jpg

YENGEÇ

Sakin kalmak kolay değil. Hafta kafa karıştırıcı bir şekilde başladı, özellikle çevrenizdeki insanlar tedirgin görünüyor. Bazen yabancı bir dil konuştuğunuzu, anlaşılmadığınızı hissedersiniz. Böyle bir anda bir şirket için, bir grup için şüphesi olanların devam edip etmemeyi bilemediği, baharın gelmesiyle birlikte yeni yollara da yönelebilecekleri açıktır. Para konusunda biraz dikkatliyiz, geç yanıt veriyoruz. İki hafta içinde genel bakış açınızın çok daha olumlu olacağını göreceksiniz.

ASLAN

Hayatınızın duygusal yönü bugün korunmalıdır. Öne çıkan bir gün olduğu doğru ama Şubat ayının ikinci yarısında ortaya çıkabilecek biraz çelişkili bir durumla karşı karşıyayız ve şimdi birçok şey netleşmezse sorunlar ortaya çıkacak. Perşembe ve Cuma günleri evde çatışmalar yaşanmışsa, ara sıra sorun yaratan bir kişiyle konuşmak veya bir anlık huzursuzluğu önlemek için işleri netleştirmek gerekiyorsa geçerli gün. Kova ve Akrep burçlarına çifte dikkat.

BAŞAK

Başak burcu için sadece yılın bu bölümünü değil, daha birçok ayı ilgilendiren olumlu dalga devam ediyor. Bu nedenle, iyi bir hikayesi olanların bunu onaylaması muhtemeldir, bir ilişkisi olmayanlar onu arar ve bulur; bazı eski suskunlukların ortadan kaldırılması gerekir. Haftanın ikinci kısmı oldukça ilgi çekici. Aşka olan güveni bekarlarla sınırlayan bir tutum, Başak burcunun kendisine ve başkalarına karşı yaptığı acımasız özeleştiri ile bağlantılıdır. Ancak bu analiz iyi yürütülürse olumlu da olabilir, pek çok psikologun, psikiyatristin, başkalarına yardım etmeye hazır, mantık ve bilimin rehberliğinde olan kişilerin bu burca ait olması tesadüf değildir.

burclar.jpg

TERAZİ

Terazi bir güvensizlik ve hayatlarının gözden geçirilmesi aşamasından geçiyor. Belki de yeni anlaşmalara başlarken sorun yaratan insanları susturmamız gerektiği içindir. Pek çok kişinin yanlış anlaşıldığını hissettiğine, özellikle de çok şey vermiş olanların, mükemmel bir şekilde çalıştıklarını bildiklerine ancak şimdi kendi erdemlerinin tanındığını görmeyenlere inanmaya devam ediyorum. Bu bir süredir yazdığım bir şey ama bence işin en güzel noktası da bu; hemen kesinti yapmamalıyız, Şubat ayının ikinci yarısında çatışmalar daha az olacak ve hayatınızda rahatlamalar gün yüzüne çıkacak.

AKREP

Cuma ve Cumartesi günü Ay'ın burçta olacağını düşünelim, bu iyileşmenin bir göstergesidir, aynı zamanda iyi bir doğaçlama yeteneğinin de göstergesidir, hayatta bir çıkmazdan kurtulmanız gerektiğinde her zaman faydalıdır. Böylece Akrep çok fazla enerji buluyor ve bugün sizin için olumlu geçecek.

YAY

Bir aşkı biraz perişan bir şekilde yaşamış, son zamanlarda bir insanı eleştirme fırsatı bulan herkes bu aralar yorgun ve gergin. İşte bu yüzden bugün günü yeni şeyler yapma, yeni projelere başlama, ileri gitme arzusu duyuyorsunuz; Öte yandan, hayal gücü ve macera karakterinizin bir parçasıdır ve yalnızca özgürce yaşadığınızda tatmin olursunuz, özellikle de işyerinde sizi heyecanlandıran bir şey yapmayı başarırsanız. Olumlu güneş, Venüs 16 Şubat'tan itibaren aktif hale gelecek, edinimler ve sezgiler için, yaratıcıların ön planda olduğu iki önemli aydan bahsediyoruz.

burccc.jpg

OĞLAK

Burçtaki gezegenlerin geçişi devam ediyor, Merkür, Venüs, Mars, özellikle Jüpiter, Venüs'le mükemmel açıda. Kenara çekilmiş, aşka inanmamış, mutsuz ya da zor anlar yaşamış herkes, geleceğe farklı bir perspektiften, büyük bir planlamayla, yakın sonuçlarla bakmaya başlamalı. Aşktan inançtan ziyade zorunluluktan vazgeçenlerin geri adım atacaklarını düşünebilirim. Bu hafta büyük bir enerji getirmeye başlıyor ve umarım başvurabileceğiniz doğru kişiler vardır.

KOVA

Venüs burca yalnızca birkaç hafta içinde girecek, ancak Güneş zaten aktif. Bu enerji yükü duygular için heyecan verici hale gelir ve bu nedenle aşksız kalabileceklerini düşünen en dikkati dağılmış Kovalar bile kendilerini bir anda büyük bir tutkuyla karşı karşıya bulacak ve eğer olursa iyileşme olasılığı ortaya çıkacaktır. Bugün hazırlıklı olun aşk her an kapınıza dayanabilir.

BALIK

Geçen yılın sonbaharından bu yana sessiz sedasız başlayan projeler artık daha iyi çalışıyor, işyeri kapatmış veya şirketten uzaklaşmış olanlar yeni durumlar arıyor ve ek bir referans noktasına sahip olacaklar. Şubat aktif bir ay olacak, Mart ise daha da aktif. Bugünden itibaren hayatınızda bir maraton sizi bekliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.