1 Şubat burç yorumları 'Aşkı bulmanıza sayılı günler kaldı'

1 Şubat burç yorumları 'Aşkı bulmanıza sayılı günler kaldı'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 1 Şubat 2024 Perşembe gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Koç burcu bu dönemde iniş çıkışlar yaşar, 2024 yılına ithaf ettiğim kitabımda da Şubat ortasına kadar bir duraklama olacağını, sonrasında yine güzel bir başlangıç ​​olacağını yazmıştım; Yarış arabalarının bir inceleme için kaçınılmaz olarak garajda durdukları ve daha sonra eskisinden daha enerjik bir şekilde yeniden yola çıktıkları zaman yaptıkları gibi bir pit stop'u düşünebilirim. Son iki ağır ve gergin haftayı unutmalıyız.

BOĞA

Olumlu bir hafta çünkü Venüs ve Merkür tarafından mükemmel açıyla yönlendiriliyor. Sadece kendimizi daha güçlü hissetmekle kalmıyoruz, aynı zamanda birçok kişi bu yılın Mayıs ayına kadar bir seçim yapmaya, bir şeyleri değiştirmeye karar verdi. Aslında yılın ilk yarısı iş konuları ve aşk ilişkileri açısından oldukça önemli. Önemli yıldızlara sahip olduğumuzda kesin bir kesim yapmaya hazırız, yeni yollara başlamanın ne kadar faydalı olduğunu Şubat ayının ilk gününden itibaren anlayacaksınız.

İKİZLER

Hareketli bir güne merhaba. Bir aşktan vazgeçmiş, zor günler yaşamak zorunda kalmış herkes adına sesimi yükseltmek istiyorum; Şubat ayının ikinci yarısı kesin bir giriş veya çıkış getirecek, dolayısıyla bir karar, ortaklarından bir hamle bekleyenler bu kadar anlayışlı olmayacak ve bir ültimatom verecek.

0-8.jpg

YENGEÇ

Yengeç burcunda doğanlar biraz huzur bulmaya çalışıyorlar, birçoğu zaten sinirlendi, son zamanlarda bir stres anı yaşadılar. Yavaş yavaş iyileşebilirsin. Size, bu günlerin hâlâ karşıt gezegenlerin himayesi altında olduğunu, ancak 13'ünden itibaren yeni bir hava soluyabileceğinizi hatırlatmak isterim.

ASLAN

Aslan birinci olmak ister, rekabeti sever ve bu dönem en iyi hazırlananların ödüllendirilmesine olanak tanır; Güneş karşıt konumdayken fiziksel enerjiyi de geri kazanmanız gerekir, vücut test edilir. Bu gökyüzünü iş için seviyorum çünkü birkaç hafta içinde bir seçim yapma olasılığı ortaya çıkacak ve kalma ya da ayrılma konusunda karar vermek zorunda olan herkesle konuşuyorum; Haziran ayından itibaren 2024 kitabımda da yazdığım gibi her şey daha netleşecek.

BAŞAK

Zaten içimizde olmayan hiçbir şey doğamaz ve bu noktada kendinize ne yapabileceğinizi, ne yapmak istediğinizi sormalısınız çünkü bu dönem içsel düzeyde daha fazlasını yapmanıza olanak tanır. Ölü dalları kesen olağan Satürn dışında (yararsız ve israf durumlarının yanı sıra), gökyüzündeki diğer her şey lehte, ayın sonunda ve Şubat ayının ilk on gününde geçerli bir şey keşfetme şansınız olacak.

tfzv6va6gy424qd4rexw3i-1600-80.jpg

TERAZİ

Terazi Ocak ayının son haftalarını çalkantılı ve yorucu bir şekilde geçirdi. Hatta bazıları öfkeli ve gergin bile olabilir. Bir endişe fiziksel yönle ilgili olabilir, ancak gökyüzündeki bazı gezegenlerin uyumsuzluğu nedeniyle bu gezegensel gerginlik, önce 5 Şubat'tan itibaren daha iyi anlarda, ardından bu ayın ikinci yarısında daha da iyi anlarda çözüme kavuşacak.

AKREP

Sorunların olduğu ilişkilerde, neyin yanlış olduğu hakkında hemen konuşmak iyi olur; önümüzdeki haftadan itibaren açıklığa kavuşturulmayan her şey, halihazırda krizde olan ilişkileri ağırlaştıracak bir tür kayaya dönüşebilir. Haziran ayından itibaren iş konusunda şüpheleri olan herkes daha mutlu olacak, sonuçta çok az şey kaldı, dört ay içinde serbest çalışanlar bir anlaşma imzalayıp imzalamayacaklarını, onu yenileyip yenilemeyeceklerini anlamak zorunda kalacaklar; diğerleri, kendinizi yeni bir şeye adamaya bile değip değmeyeceğini. Eğer yapılacak bir talep varsa beklemek daha iyidir.

YAY

Yapma, yaratma arzusu geri döndü; Boğa burcuyla ilişkilerde dikkatli olun, özellikle de Boğa biraz fazla hoşgörüsüz veya iddialı hale gelirse. Bu gökyüzü sürprizler sunuyor, bir anda çocuk ya da evle ilgili güzel haberler alabilen çiftleri düşünüyorum. Ayın ikinci yarısında Venüs daha aktif olacak, duyguları gözden geçirmenin, etrafınızı olumlu insanlarla kuşatmanın zamanı geldi.

scale-1200.png

OĞLAK

İnatçılığı ödüllendirir, Oğlak burcunun işin özüne inmek istediği bilinir, yüzeyde kalmakla yetinmezler. Bu bir sorun olabilir (özellikle sırayla gelenler için) ama aynı zamanda bir avantaj da olabilir. Asla tatmin olamayanlar için bir sorun ama aynı zamanda bir avantaj çünkü konuları detaylı bir şekilde analiz ettiğinizde neredeyse her zaman cesaretle yüzleşebiliyorsunuz. Bugün aşk yeniden baş kahraman olabilir.

KOVA

Her geçen gün iyi bir canlılık geri geliyor, günün ilk kısmı ikincisinden daha aktif ve daha iyi beklentiler var. Şubat ayı Venüs'ün burca girdiği ay olacak, dolayısıyla Kova burcu bir şekilde çevresinde samimi arkadaşları, geçerli partnerleri veya aşkları varsa yeniden dahil olma arzusunu bulabilecek.

BALIK

Şubat ilişkiler için önemli bir aydır, Mart ayı ise daha da önemli. Artık kesinlikler var, artık acı hatıraların değil, samimi duyguların yaşanabileceği, bir kapı kapanır, bir kapı açılır bir hafta sonu başlıyor. Aşkta kriz yaşayanlar bugün aşk duygusunu yeniden keşfedecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.