30 Ocak burç yorumları 'Gezegenlerin fısıltısına kulak verin'

30 Ocak burç yorumları 'Gezegenlerin fısıltısına kulak verin'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 30 Ocak 2024 Salı gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Koç burcunu bir kez daha her şeyi kontrol altında tutmaya çağırıyorum, bir tedirginlik, hatta istisnai durumlarda anlık şaşkınlık evresi var. İkilemleri çözmenin biraz zor olduğunu biliyorum çünkü bugünlerde Venüs, Merkür ve Mars kritik bir görünümde ve birkaç gün boyunca fiziksel veya işle ilgili bir sorunla uğraşma ihtiyacı olduğunu göz ardı etmiyorum.

Kendinize ya da başkalarına kızarak tepki vermek hata olabileceği gibi aceleci sonuçlara varmak da olabilir: sert kararları Şubat ayının ikinci yarısına kadar ertelemek daha iyi olacaktır. Tahriklere kapılmamanızı ya da her şeyi doğrudan ele almamanızı tavsiye ederim: düşünmeden hareket etmek her şeyden daha fazla zarar verebilir

BOĞA

İster aşk ister iş konularında olsun, 30 Ocak Salı günü güzellikleriyle gelecek. Elini cüzdanına atmak zorunda kalanlar ya da son zamanlarda öngörülemeyen bir konuda harcama yapanlar, bazı mallardan mahrum kalanlar ya da yaşlarına bağlı olarak çocuklar veya ev için ekstra masrafları olanlar var fakat bugün itibariyle rahatlayacağınızı öngörüyorum.

Şubat ayının ikinci yarısının birkaç çatışma daha getireceğini, yasal konuların veya tartışmaların, kişinin rolüyle ilgili kararların bugünden iki hafta sonrasına kadar ele alınması gerekeceğini ve her şeyin kontrol altında tutulması gerektiğini tahmin ediyorum. Bazen bazı iş arkadaşlarının iğnelemeleri veya iş alanında kıskanç kişilerle ortaya çıkan gerginlikler bugün can sıkıcı olabilir.

İKİZLER

İkizler burcunda doğan birçok kişinin geçen yıl yaşadığı kargaşa ve eziyet döneminden çok uzaktayız, en karmaşık durumlarda bile 2023 baharından bu yana bazı aşk hikayeleri sekteye uğradı, bir revizyon ve yanlış anlaşılma dönemi başladı. Bugün yolu terk edenler, bir işbirliğini veya bir aşk ilişkisini sonlandıranlar şimdi geleceği etkileyebilecek yeni olaylarla başa çıkacak.

Aslında unutulmamalıdır ki, İkizler burcu hava elementidir ve bu element gibi özgürdür, birdenbire ve bir bilek hareketiyle birçok endişeyi silebilir ve herkesi şaşırtarak yeniden başlayabilir. 'Başlangıç dediğimiz şey genellikle sondur ve son başlangıçtır'

0-8.jpg

YENGEÇ

Bugünlerde gezegen karşıtlıklarının neden olduğu gerginlikler var. Bu da rakiplerinizin sizi kızdırabileceği anlamına geliyor, ancak eğer biri sizin dalga boyunuzda değilse veya sabrınızı sınayan insanlar varsa, saldırıya geçmek yerine olayları akışına bırakmayı deneyin; birkaç hafta içinde mantık sizin tarafınızda olacak. Size bir söz verdiklerini ama bazı cevapların geciktiğini göz ardı edemem, Bugün biraz sabırlı olmaktan zarar gelmez.

ASLAN

Bugün iş sorunları ve yarı zamanlı bir işi olanlar için, yapılması gereken yansımalar olması muhtemeldir. Buna ek olarak, geçen yılın bu zamanlarına göre büyük bir fark var. Aslında her şey şimdi daha net ve sadece ne yapacağınızı bulmanız ve Haziran ayından itibaren en iyi hareket tarzını belirlemeniz gerekiyor. Bugün romantik ilişkilerde biraz dikkatli olmanızı tavsiye ederim çünkü geçmişte ayrılmış olanlar bugünlerde yeni ama kesin olmayan ilişkilerle karşılaşabilir.

BAŞAK

Merkür, Venüs, Mars ve Jüpiter gibi pek çok yıldız bugün lehinize işliyor ve bir şekilde artık sadece harekete geçme yeteneğinizin daha fazla farkında olmakla kalmıyor, aynı zamanda birkaç olaya da güvenebiliyorsunuz. Astroloji bir gösterge sunar, bu kadar çok olumlu gezegene sahip olmak çaba göstermeden bir mücadeleyi kazanmanıza yol açmaz, ancak hayatı daha iyi yönetebileceğinizi, tatminlerin daha somut olacağını gösterebilir. Bu nedenle bugün tutkular hafife alınmamalı.

evlilik-burc.jpg

TERAZİ

Etraflarındaki insanlara karşı belli bir güvensizlik hissedebilirler ve muhtemelen bazı teraziler bugünlerde duygusal olarak daha dengesiz hissediyor olabilirler. Ergenlik döneminde Terazilerin boş yere ağladıklarını unutmayın çünkü çok duygusaldırlar, dışarıdan gelen duyguları, olumlu ve olumsuz titreşimleri alırlar. Bugün de teraziler için duygusal geçecek onlara karşı daha yumuşak olmalısınız.

AKREP

Akrepler için bu ayın sonu umut verici, Venüs ve Mars olumlu, Jüpiter'in karşıtlığının ağırlığını hafifletmeyi başarıyorlar. Her şeye üzülmenin sizin için iyi olmadığını biliyoruz, ancak Akrep burcunda doğanlar için işleri oluruna bırakmak zordur. Ama bugün gezegenler sizi rahatlatacak gibi görünüyor.

YAY

Macera sevgisi ve risk alma Yay burcunun hayatının bir parçasıdır ve bu yüzden son birkaç haftadır çok monoton davranan ya da son birkaç aydır hareketsiz kalan herkes şimdi kayıp zamanı telafi ederek kendilerini affettirmek istiyor. Bugün birkaç küçük endişe tamamen aşılabilir; ancak para ve aile meseleleri söz konusu olduğunda, her ne pahasına olursa olsun başkalarını suçlu tutarak onları kışkırtmamaya dikkat edin.

tfzv6va6gy424qd4rexw3i-1600-80.jpg

OĞLAK

Eğer bir Oğlak kendini bir köşeye çekmiş düşünüyorsa, endişelenmeyin. Bu onun harika fikirler üretme yoludur: iyi bir meditasyon ve yapıcı yalnızlık ilham veren tutkular ve kazandıran girişimlerdir. Üstelik bugün burcundaki birçok gezegenin varlığı sayesinde büyük ilgi gören bir projeyi hayata geçirmek mümkün olacaktır.

KOVA

Kovalar bu yıla biraz ağır bir şekilde başladılar; bazıları fiziksel zindeliklerine biraz daha dikkat etmek zorunda kaldı. Gerçek şu ki, son zamanlarda meydana gelen belirli bir enerji düşüşü nedeniyle, birçoğu günlük taahhütlerini yerine getirirken daha yorgun hissediyor. Yakında burcunuzda iyi gezegen geçişleri olacağını ve Şubat ayının geçmişle bağlantılı bazı seçimleri gözden geçirmenize olanak sağlayacağını unutmamalısınız.

BALIK

Ödüllendirici yıldızlar, herhangi bir duygu önemli hale gelebilir, özellikle de doğru kişiyle paylaşılırsa. Anladığım kadarıyla yıl biraz sarsıntılı başladı, hatta bir aşk ilişkisinden vazgeçmek zorunda kalanlar ya da bir an için her şeyden ve herkesten uzakta yeni bir varoluş yaşamak istediklerini düşünenler bile var. Ama şimdi yeniden başlama zamanı, bugün yeni hayatınızın ilk günü olabilir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.