150 araç dakikalar içerisinde kapışıldı! Elektrikli Jeep Avenger peynir ekmek gibi satıldı

150 araç dakikalar içerisinde kapışıldı! Elektrikli Jeep Avenger peynir ekmek gibi satıldı
Jeep resmi internet sitesinin üzerinden müşterilerine sunduğu tamamen elektrikli modeli ‘Avenger’ modelini satışa çıkardı. Satışa çıkardığı ilk 150 araç 15 dakikada satıldı. İşte aracın detayları…

Jeep resmi internet sitesi üzerinden, tamamen elektrikli SUV modeli ‘Avenger’ satışını başlattı. Araç lansmana özel fiyatı ile satışa çıkarıldı. İlk etapta yalnızca 150 tane ‘Avenger’ satışı gerçekleştirildi ve bu 150 araç 15 dakika gibi rekor bir sürede satıldı.

Avenger BEV SUMMIT carousel element 1

Jeep’in resmi internet sitesinden satışa sunulan bu 150 araç lansmana özel 1.563.750 TL’den satışa sunuldu ve 15 dakikada tükendi.

Avenger BEV SUMMIT carousel element 2

Türkiye’ye yeni gelen bu model, İstanbul, Ankara, İzmit, İzmir, Antalya ve Konya'daki showroom'larda sergilenmeye başladı.

Avenger BEV SUMMIT carousel element 1

Aracını Jeep’in resmi internet sitesi üzerinden satın alan müşteriler, otomobilin sportif kimliğini öne çıkaran desenine sahip, Avenger motor kaputu kaplaması ile alma şansına sahip oluyorlar. Ayrıca Avenger alan herkes 20 bin TL değerinde hızlı şarj imkanı sunan EŞARJ enerji kartı fırsatından yararlanıyor.

Avenger BEV SUMMIT carousel element 2

TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Son teknoloji elektrik motora sahip olan Avenger, 0’dan 100’e 15.6 saniyede çıkabilecek güce sahip. Biraz öncede sözlendiğimiz gibi son teknoloji kullanılarak üretilen elektrikli motoru 115kW yani 156 beygirlik bir güç üretebiliyor.

Elektrikli araçlarda en büyük sorunlardan biri aracın menzilidir. Avenger mühendisleri bu sorunu dikkate alarak geliştirdiği tasarımı sayesinde ortalama 400 km boyunca kesintisiz bir şekilde yol alabiliyor. Şehir içerisinde bu meniz 550 km’ye kadar çıkıyor.

Hızlı şarj noktalarında DC 100 kW Mod 4 kablo ile 30 km sürüş menzili için 3 dakikada şarj oluyor. Bataryalar yüzde 20'den yüzde 80'e sadece 24 dakikalık sürede şarj edilebiliyor.

ekran-alintisi2.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.