14 yıllık korkunç esaret! Yıllarca işkence ve tecavüze uğradı

14 yıllık korkunç esaret! Yıllarca işkence ve tecavüze uğradı
Rusya'da 14 yıl önce tanımadığı bir kişi tarafından kaçırılarak zindana hapsedilen kadının korkunç hikayesi ortaya çıktı.

Adı Ekaterina olarak açıklanan kadın, 14 yıl boyunca hayatında hiç tanımadığı 51 yaşındaki Cheskidov tarafından kaçırılarak zindana konuldu. Eketerina, Cheskidov'un bir anlık dikkatsizliğinden yararlanıp polise kaçtı ve 14 yıllık korkunç esaret günyüzüne çıkmış oldu.

Şimdilerde 33 yaşında olan Ekaterina, 2009 yılında henüz 19 yaşındayken Cheskidov tarafından kaçırıldı. Polise verdiği ifadesinde genç kadın yıllarca işkence gördüğünü, 1000 kez tecavüze uğradığını ve şiddete maruz kaldığını söyledi.

1.jpg

Şu anda bir psikiyatri hastanesinde silahlı koruma altında tutulan Cheskidov cinayet , tecavüz ve adam kaçırma suçlarından adli soruşturmayla karşı karşıya. Oksana adındaki başka bir kadını kaçırarak mahzene getiren Cheskidov onu öldürerek cansız bedenini parçaladı. O sırada alkol alarak sarhoş olan Cheskidov kapıyı kilitlemeyi unuttu. Kapının açık olduğunu fark eden Ekaterina kaçarak polise sığındı.

c2.jpg

HER KÖŞEDEN BAŞKA BİR İŞKENCE ALETİ ÇIKTI

Polis Cheskidov’un evinde yaptığı incelemede işkence seanslarında kullandığı tahmin edilen dizüstü bilgisayarlara, seks oyuncaklarına ve cinsel görüntüler içeren CD’lere rastladı. Adli tıp ekipleri evde çalışmalarını sürdürüyor.

evin

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.