1 yıl boyunca tamamen ücretsiz olacak! Gençler derin bir ohh çekecek

1 yıl boyunca tamamen ücretsiz olacak! Gençler derin bir ohh çekecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından gençlere aynı zamanda ‘Genç Kart’ verileceğini duyurdu. Peki ‘Genç Kart’ nedir, kimler yararlanacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından ‘Genç Kart’ ve internet müjdesini de duyurdu. Bu kapsamda üniversiteli gençlerin 1 hatla sınırlı olarak 12 ay boyunca ücretsiz 10 GB kota koyuyoruz dedi. Yani öğrenciler 12 ay boyunca aylık ücretsiz 10 GB internete sahip olabilecek.

GENÇ KART NE İŞE YARAYACAK?

genc-kart-nedir-nasil-alinir-genc-kart-basvuru-ekrani-b9d935d.jpg

Öğrencilere ayrıca 1 yıl boyunca geçerli olmak üzere ‘Genç Kart’ verilecek. Bu genç kart ne işe yarayacak?

‘Genç Kart’a sahip olan öğrenciler, müze, tiyatro gibi kültür ve sanat etkinliklerinden ücretsiz yararlanabilecek. Detayları önümüzdeki günlerde netleşmiş olacak.

‘Genç Kart’ üniversite öğrencileri için önemli avantajlar sağlayacak. Öğrenciler kültür ve sanat etkinliklerinden ücretsiz faydalanabilecekler.

'GENÇ KART UYGULAMASINI BAŞLATIYORUZ'

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dünkü Kabine toplantısının ardından ‘Genç Kart’a ilişkin yaptığı açıklama şu şekilde:

"18 yaşına giren tüm gençlerimizi de unutmuyoruz. Bu gençlerimize 1 yıl süreyle geçerli olmak üzere ‘genç kart’ vereceğiz. Bu karta sahip tüm gençlerimiz müze, tiyatro, sinema gibi kültürel ve sanatsal etkinliklerde ücretsiz ya da indirimli faydalanabileceklerdir.

Zaman içinde Genç Kart Uygulaması kapsamında gençlerimize sunulan imkanları daha da genişleteceğiz. Her 3 müjdemizin de gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bugüne kadar nasıl gençlerle beraber yol yürüdüysek inşallah bundan sonra da gençlerin yoldaşlığından ayrılmayacağız."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.