Zuhal Topal aile pozunu paylaştı! Tatilden paylaşım geldi

Zuhal Topal aile pozunu paylaştı! Tatilden paylaşım geldi
Oyunculuğunun yanı sıra sunduğu yemek programlarıyla ünlenen Zuhal Topal, sosyal medya hesabından tatil pozlarını paylaştı.

Aslı ERDOĞAN / KAMU SON HABER

Sunucu Zuhal Topal'ın, 2008 yılında hayatını birleştirdiği Korhan Saygıner ile mutlu birlikteliği sürüyor. Ünlü çiftten Topal, son olarak Instagram hesabından tatil pozlarını paylaştı.

zuhal.jpg

Son olarak Sapanca'da keyifli bir gün geçiren Topal ve ailesinden paylaşım da gecikmedi. Zuhal Topal'ın mini etekli pozuna ise yorum yağdı.

zuhall.jpg

"SEVDİĞİM İŞİ YAPIYORUM"

Yoğun iş temposunda enerjik halleri dikkat çeken sunucu bu konuda "Sevdiğim işi yapıyorum. Bunun yanında tabii benim de küçük sırlarım var. Mesela her gün 1 tatlı kaşığı çörek otu tüketiyorum. Yorgunluğumu alıyor, vücudu güçlendiriyor" demişti.

ZUHAL TOPAL KİMDİR?

23 Eylül 1976 tarihinde Gaziantep'li bir ailenin ilk çocuğu olarak İstanbul'da dünyaya geldi. İlkokul 1. sınıfta oynadığı tek kişilik tiyatro oyunu ile birlikte oyunculuğa merak sardı. Üniversitede Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık bölümü ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümünü aynı anda kazandı. Tercihini tiyatro bölümünden yana kullandı. MSM'de eğitim gördüğü sırada iki tiyatro oyununda başrolde yer aldı.

KARİYERİ

Televizyona ilk adımını 1994 yılında Show TV'de yayımlanan Palavra Aşklar adlı dizi ile attı. 2000'li yılların başında Tofita, Yapı Kredi ve Molped reklamlarında yer aldı. 2002 yılında dönemine damga vuran Film Gibi programında Sinan Çetin'in asistanlığını yaptı.

2003-2006 yılları arasında Kanal D ve Star TV'de yayımlanan Sihirli Annem dizisindeki "Suzan" adlı karakteriyle tanınmıştır. Atv'de yayımlanan Selena adlı dizide "Fitnat Korkmaz" adında bir müdireyi oynayan Topal, bu diziden sonra Şarkı Söylemek Lazım adlı yarışmada koçu İlhan Şeşen ile yarışmış; halk ve jüri tarafından birinciliği hak etmiştir. Metin Akpınar'ın başrolünde oynadığı Papatyam dizisinde birkaç bölümde oynamıştır. Bu dizide canlandırdığı "izdivaç programı sunucusu" karakteri beğenilince gelen teklif üzerine Zuhal Topal'la İzdivaç adında bir evlilik programı sunmuştur. Kanal D'de yayımlanan Geniş Aile adlı dizide Şukufe rolünde oynamıştır.

2011-2013 yılları arasında TRT 1'de yayımlanan ve 91 bölüm süren Avrupa Avrupa dizisinde başrolde yer almıştır. 2013 yılında bu dizideki "Nermin" rolüyle Antalya TV Ödülleri'nde aday gösterilmiş ve "En iyi Komedi Kadın Oyuncu Ödülü"nün sahibi olmuştur. Daha sonra, 2018-2021 yılları arasında FOX'ta yayımlanan "Zuhal Topal'la Sofrada" isimli yemek yarışmasını sundu. 3 sezon yayımlanan yarışma, Haziran 2021'de 625. bölümü ile sezon finali yaparak ekranlara veda etti. Yine, 2021'de TV8'de yemek programı olan "Yemekteyiz" programının sunuculuğunu üstlendi ve program "Zuhal Topal'la Yemekteyiz" adıyla 13 Eylül 2021 tarihinde TV8'de yayımlanmaya başladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.