Zeka testini 13 saniyede geçebilir misiniz

Zeka testini 13 saniyede geçebilir misiniz
Bu oyunlar, IQ'su yüksek olanların bile zorlanabileceği çeşitli zorluk seviyelerine sahiptir. Aşağıdaki test, sadece 13 saniye içinde doğru cevabı bulmanızı gerektiren bir zeka oyunudur.

Bu iki fotoğraf arasında 3 fark bulabilecek misiniz? Sarayın balkonunda prensesin demirlere dayandığı bu resimlerde küçük ama önemli detaylar gizli. 13 saniye içinde farkları görebilirseniz, IQ'nuzun yüksek olduğunu kanıtlamış olursunuz. Bu iki resim neredeyse aynı gibi görünse de, aslında 3 fark var. Farkları bulduysanız tebrikler. Bu sizin zeki bir insan olduğunuzu gösteriyor.

Bu iki resim arasındaki farkları 13 saniyede bulamadıysanız, kendinizi kötü hissetmenize gerek yok. Doğru cevabı haberimizin devamında görebilirsiniz. İlk olarak, 3 farkın 2'si kolayca fark edilebilir. Fakat sonuncusu bulmak biraz zor olabilir. Bu zeka oyununda, göze çarpmayan detaylara dikkat etmeniz gerekiyor. İlk bakışta fark edilmeyen ayrıntıları bulmak için çok zeki olmanız lazım. Prensesin elbisesinin arkasındaki kısma, arka plandaki kuledeki bayrağa ve balkon demirindeki şekle bakarsanız, 3 farkı rahatça bulabilirsiniz.mjnhgfbvdcs.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.