Yüzlerce araç kendi kaderlerine bırakıldı 'Değerleri yüzlerce milyon lira'

Yüzlerce araç kendi kaderlerine bırakıldı 'Değerleri yüzlerce milyon lira'
Yediemin otoparklarında bulunan araçlar yeni sahiplerini bekliyor.

Diyarbakır2da bulunan yediemin otoparkında 500'e yakın ve değerleri yaklaşık 100 milyon liraya kadar ulaşan araçlar yeni sahiplerini bekliyor. Kentte bulunan otoparkta ambulanstan traktöre, motosikletten kamyona her türlü araç bulunduğunu belirten otopark sahibi Burhan Bayram, yıllardır orada olan araçların olduğunu ifade etti.

aw098768-01.jpgOtopark sahibi Bayram; yedieminin, icra yoluyla yakalanan araçların getirildiği yer olduğunu söyledi. Kaçakçılık, narkotik, sigortasız araçlardan, trafikten men edilen araca kadar getirildiğini belirtti.

aw098768-02.jpg2008’den kalma araçların da olduğunu ifade eden Bayram, “Şu anda benim yedieminimde 400-500 araç var. 100 milyon lira değerinde. Burada milli servet yatıyor, kendi halinde bırakılmış. Belki icra yoluyla hepsi satılır biz de kurtuluruz. Akla gelemeyecek lüks araçlar buraya geliyor” diye konuştu.

aw098768-03.jpgYediemin otoparkında aracı bulunan Ferdi Güneri, iki aydır arabasının otoparkta olduğunu dile getirdi. Arabasının üstüne bir akrabasının haczi olduğunu aktaran Güneri, “Bir ay sonra satışa çıkacak. Hakkı ne ise verip arabamızı çıkartacağız. Yedieminde duruyor. Gelip baktık, arabamızda bir sıkıntı yok” ifadelerine yer verdi.

aw098768-04.jpg

aw098768-06.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.