Yılmaz Özdil'den bomba açıklama İsveçli ve Amerikalı savcılar neden Bilal Erdoğan hakkında soruşturma açtı

Yılmaz Özdil'den bomba açıklama İsveçli ve Amerikalı savcılar neden Bilal Erdoğan hakkında soruşturma açtı
Yorumları ile gündeme bomba gibi düşen Yılmaz Özdil bu kez İsveçli ve Amerikalı savcıların neden Bilal Erdoğan hakkında soruşturma açtığını açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan hakkında İsveçli ve Amerikalı savcıların soruşturma açmış, soruşturmanın açıldığı tarih ise dikkat çekmişti.

Yılmaz Özdil Türkiye’nin İsveç’in NATO'ya alınmasını onaylamasına ilişkin bir değerlendirme yaptı.

Sert eleştirileri ile bilinen Yılmaz Özdil Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurmay zekası yok edildiğini söyleyerek Türkiye’nin gözümüzün önünde olan bitenlere müdahale edemediğini, figüran bile olamadığını öne sürdü.

İSVEÇ KONUSUNDA TÜRKİYE ALENİN TEHDİT EDİLDİ

İsveç'in NATO üyeliği konusunda Türkiye'nin baskı gördüğünü ifade eden Özdil, Türkiye'nin İsveç'in NATO üyeliğine onay vermeyeceğiz dediği anda Amerikalı savcıların Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan hakkında soruşturma açtığını söyledi.

Gazeteci Özdil, “Birincisi asrın liderimiz NATO'ya posta koyduğunda İsveç'in NATO'ya girmesini asla evet demeyeceklerini söylediği anda ne oldu şak Reuters duyurdu. İsveçli ve Amerikalı savcılar asrın liderimizin küçük oğlu Bilal Erdoğan hakkında soruşturma açtı" diye konuştu.

Türkiye'nin İsveç'in NATO üyeliği konusunda alenen Bilal Erdoğan üzerinden tehdit edildiğini belirten Yılmaz Özdil, Reuters'e yaptırılan haberlerle İsveç'e onay çıkmazsa ayıklarsın pirincin taşını demeye getirildiğini söyledi.

Özdil, “İddialar var filan dediler şırak diye soruşturma açtılar alenen tehdit ettiler iddia var dediler Reuters'e haber yaptırdı İsveç'e onay vermezsen ayıklarsın pirincin taşını demeye getirdi.“ ifadelerini kullandı.

Yılmaz Özdil Erdoğan’ın 'İsveç'in NATO'ya girmesini asla evet demeyeceğiz' cümlesini kullanmasının hemen ardından İsveç'te bazı ruh hastalarının düğmeye basılmış gibi Kur'an-ı Kerim yakmaya başladığı hatırlattı.

Bir sürü Müslüman ülke varken neden Kur'an-ı Kerim'in Türkiye Büyükelçiliğinin önünde yakıldığına dikkat çeken Yılmaz Özdil Ayasofya'nın cami haline getirilmesinin Türkiye'yi dünyadaki bütün Hristiyan fanatiklerin hedefi haline getirdiğini anlattı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.