Yılın ilk ay tutulması bugün gerçekleşecek 'Astrolog Dinçer Güner başımıza gelecek felaketleri açıkladı'

Yılın ilk ay tutulması bugün gerçekleşecek 'Astrolog Dinçer Güner başımıza gelecek felaketleri açıkladı'
Yılın ilk ay tutulması, Terazi burcunda gerçekleşiyor. Astrolog Dinçer Güner, bu tutulmanın bireysel, dünya ve Türkiye üzerindeki etkilerini tek tek inceledi. Türkiye'nin gündeminde savaş, patlama ve kaza gibi önemli konuların yer aldığına dikkat çekti.

Yılın ilk ay tutulması, Terazi burcunda meydana geliyor. Astrolog Dinçer Güner'e göre, bu tutulmanın etkileri genellikle ilişkiler, adalet, denge ve uyum konularında etkisini gösterecek. Terazi burcu, doğası gereği ortaklıklar, evlilikler ve yakın ilişkilerle özdeşleştiğini belirten Güner, bu nedenle, Terazi burcundaki bir Ay tutulması, bu alanlarda önemli değişimlere ve aydınlanmalara yol açabileceğini belirtti.

Güner, bu dönemin ilişkilerdeki dengeyi gözden geçirme, adil bir perspektiften bakma ve ilişkilerdeki adaleti arama zamanı olduğunu belirtiyor.

Ekran görüntüsü 2024-03-25 092441

Tutulma sürecinde, ilişkilerdeki dengelerin incelendiğini ve uyumun ne ölçüde sağlandığının daha net bir şekilde görüldüğünü ifade ediyor. Mevcut ilişkilerdeki adaletsizlikler veya dengesizliklerin belirginleşebileceğini ve bu durumlarla yüzleşmenin kaçınılmaz olduğunu vurguluyor. Ayrıca, sanatsal faaliyetlere olan ilginin artabileceğini, ev dekorasyonu veya kişisel stil değişikliklerinin bu dönemde ön planda olabileceğini belirtiyor. Moda alanında çalışanların da bu süreçte destekleyici etkiler hissedebileceklerini dile getiriyor.

Dinçer Güner'e göre, dünya üzerindeki etkiler de göz ardı edilemez. Kova burcunda seyahatine başlayan Pluton'un bu tutulmaya güçlü bir desteği olacak. Terazi burcu, dünya astrolojisinde dış ilişkiler, barış ve savaş, hakimler, savcılar, evlilikler gibi konuları temsil eder. Bu tutulma döneminde uluslararası ilişkilerde yeni anlaşmaların yapılması veya mevcut anlaşmaların gözden geçirilmesi olasılığı yüksektir. Diplomatik ilişkilerin ve çabaların ön plana çıkacağını da dikkatle belirtiyor.

burclar-ai-4.jpg

Toplumsal açıdan bakıldığında, adalet ve insan hakları gibi konuların önem kazanabileceğini söylüyor. Sanat ve kültürel etkinliklerde de hareketli bir dönem olabileceğini dile getiriyor. Ayrıca, bilim ve teknoloji alanında önemli gelişmelerin yaşanabileceğini, özellikle dijital dünyada iş birliklerinin ve buluşların artabileceğini belirtiyor.

TÜRKİYE BU TUTULMADAN NASIL ETKİLENECEK?

Türkiye'nin ise tutulma anındaki haritasına göre, ikizler burcunun yükseldiğini ve ülkenin gündeminde eğitim, iletişim, ticaret gibi konuların öne çıkacağını ifade ediyor. Ayrıca, Türkiye'nin doğum haritasına göre Mars'ın tam üstünde gerçekleşecek olan bu tutulmanın ülkede savaşlar, patlamalar, gerginlikler gibi stresli durumları tetikleyebileceğini belirtiyor.

terazi.jpg

Bunun yanı sıra muhalefet partisi içinde ayrılıklar, tartışmalar ve gayrimenkul konularında değişikliklerin gündeme gelebileceğini ifade ediyor.

Dinçer Güner, Terazi burcundaki bu ilk ay tutulmasının, ilişkilerden toplumsal meselelere kadar geniş bir yelpazede etkileri olabileceğini ve bu sürecin özellikle Türkiye için dikkatle takip edilmesi gerektiğine vurgu yapıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.