Astrolog Dinçer Güner peş peşe sıraladı 'O aktivitelerin kapıları aralandı'

Astrolog Dinçer Güner peş peşe sıraladı 'O aktivitelerin kapıları aralandı'
Ayın konumundan bahseden ünlü astrolog Dinçer Güner, bugünlerde tüm burçları etkileyecek günlük programı açıkladı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan astrolog Dinçer Güner, pek çok detayı bir arada verdi. Peş peşe sıraladığı konuları okuyanlar “inanılır gibi değil” demeye başladı.

‘ÇAT ORADA ÇAT BURADA’

Yüz binlerce kişinin severek takip ettiği astrolog Dinçer Güner, Ay’ın İkizler burcunda olduğundan bahsettiği bir tweet attı. Gönderisinde bahsettiği konuları okuyanlar şaştı kaldı.

astroloji2345.jpg

Güner, Ay’ın İkizler burcunda seyredeceği zamanlarda kalabalık gruplara seminer vermek, konferanslara katılmak, sosyalleşmek için iyi bir zaman olduğunu vurguladı. Ünlü astrolog ayrıca bu dönemde zihinlerin yerinde duramadığını, merak içerisinde olduğunu, çat orada çat burada bir halde olacağını da açıkladı.

astroloji11.jpg

Arkadaşlarla bir araya gelip sohbet edilecek, dedikodu yapılacak, esprilerin havada uçuşacağı vakit geçirilecek bir zamandan bahseden Güner, aynı zamanda kardeşlerle, kuzenlerle, komşularla ilgilenilebileceğini de söyledi.

astroloji1.jpg

PROJELER, EĞİTİMLER, KURSLAR…

Ay İkizler burcundayken proje, eğitim, seminer, kurs, sınav etkinliklerine katılmaların olabileceğini vurgulayan Güner, öte yandan yolculuk yapılabileceğini yani yollarda gidip gelinebileceğini veya internet yazışmaları, telefon görüşmeleri gibi etkinliklerin de yapılabileceğini söyledi.

dincerguner.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.