Yeni bir ekonomi kanalı geliyor 'Yeni yıla büyük sürpriz'

Yeni bir ekonomi kanalı geliyor 'Yeni yıla büyük sürpriz'
TV100'ün içinde bulunduğu 3N medya grubu 2024 yılında medya sektörüne yeni bir kanal daha katılıyor.

3N medya grubu bünyesinde, birçok kanal ve radyoyu barındırıyor. 2024 yılı içinde izleyicilere büyük bir sürpriz yapmaya hazırlanan 3n medya grubu yayıncılık sektörüne yeni bir kanal daha kazandıracak.

TV100'ünde içinde yer aldığı bu aile için kolları sıvayan 3N medya grubu yeni bir ekonomi kanalıyla 2024 yılına merhaba diyecek.

Ocak ayında yeni yerine geçmeye hazırlanan medya grubunda tüm radyolar, TV kanalları ve internet siteleri İstanbul Mecidiyeköy’deki plazada yayınlarını sürdürecek.

3N medya grubunun yeni merkezi 11 kat ve 13 bin metrekare üzerinde kurulu bulunuyor. “Akıllı” olarak yeniden tasarlanan binada 500’den fazla kişi çalışacak. Merkez binada TV stüdyolarından radyo stüdyolarına, kurgu altyapısından internet sitelerinin çalışma alanlarına kadar bir çok yenilik taşıyor.

Bu kapsamda 3N Medya grubuna, TV100, Bizimev tv, Show Radyo, Radyo Viva, tv100.com.tr ve medyatava.com’a yeni yılda bir de ekonomi kanalı da ekleyecek. Kreatif ajanslar tarafından isim ve logo çalışmaları yapılan kanalın mart ayında izleyiciyle buluşacağı kaydedildi.

ekran-goruntusu-2023-12-29-112109.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.