Yenenler çiftinden erikli takı paylaşımı​​​​​​​

Yenenler çiftinden erikli takı paylaşımı​​​​​​​
İlkbahar mevsimine girilmesiyle birlikte hasat dönemi başlayan can eriğin 999.50 TL'den tezgahlardaki yerini almasına ilişkin Eser ve Berfu Yenenler çiftinden hem güldüren hem düşündüren bir video geldi.

CİHAT FATİH ERGÜN / KAMU SON HABER

Mart ve Haziran ayları arasında toplanmaya başlanan can eriğin ilk hasadı yapıldı. Bu yıl 999.50 TL''den müşteri bekleyen can eriğin fiyatını gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

1.211 TL''den alıcı bulan gram altınla adeta yarışan can eriğin fiyatı, sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasına girdi. 

ÜNLÜ ÇİFTTEN ESPRİLİ ELEŞTİRİ

Eriğin kilosunun bin TL olmasına ilişkin komedi skeçleriyle tanınan ünlü komedyen Eser Yenenler ve eşi Berfu Yenenler''den esprili bir eleştiri geldi. 

Yılmaz Erdoğan''ın moderatörlüğünü yaptığı ''Çok Güzel Hareketler Bunlar'' komedi show programıyla ün kazanan Eser Yenenler ve eşinin erikli takı videosu, sosyal medyada en çok paylaşılanlar listesinde yerini aldı. 

Eriğin gram altın fiyatlarına kavuşmasına gönderme yapılan videoda geline beşi bir yerde olarak 5 erik, damada ise altın yerine erik takıldığı görüldü. 

Damat rolü yapan Eser Yenenler''in videonun sonunda yakasına takılan eriği yemesi ise izleyenleri güldürdü.

Can erik ve gram altın benzetmesi yapılan ve sosyal medyada yorum yağmuruna tutulan paylaşım izleyen herkesi güldürürken düşündürdü.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.