Yalı Çapkını’nda hayretler içerisinde bırakan sahne 'Yeni bölüm üçüncü fragmanı yayınlandı'

Yalı Çapkını’nda hayretler içerisinde bırakan sahne 'Yeni bölüm üçüncü fragmanı yayınlandı'
Cuma günlerinin sevilen dizisi Yalı Çapkını’nda yaşananlar hayrete düşürdü. Yeni bölümün üçüncü fragmanında Ferit Seyhan’ı kaçırıyor.

Her cuma günü Star TV ekranlarına gelen Yalı Çapkını dizisinin başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor ile Binnur Kaya gibi isimler yer alıyor. Sevilen dizinin 62. bölümünün 3. Fragmanı yayınlandı. Fragmanda yaşananlar, izleyiciyi şaşırttı.

yali-capkini-ekibin.webp

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANIYOR?

Seyran ile Akın’ın arasındakileri öğrenen Ferit, yaşanan bu duruma inanmak istemiyor. O sırada Seyran da babasının baskılarından korunmak için çaba harcıyor.

Öte yandan Ferit, Seyran’dan vazgeçmiyor ve Seyran’ı sırtlayıp kaçırıyor. Ayrıca Ferit, “Yüreği olan gelsin bitirsin, hodri meydan” diyor.

Sırtında konağa getirdiği Seyran ile birlikte dedesinin karşısına dikilen Ferit dedesine de “Bana engel olacak tek bir Allah’ın kulu varsa hodri meydan dede” diye bağırıyor.

yali-capkini-dizisi.webp

Babası için kendisini ateşe attığı öğrenilen Seyran ile Ferit tekrar bir araya geliyor ve Ferit’in “Seni çok seviyorum” dediği duyuluyor.

Yalı Çapkını yeni bölüm 15 Mart 2024 tarihinde Cuma günü ekranlara gelecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.