Yakalanan hayvan kaçakçısının intihar şekli şoke etti

Yakalanan hayvan kaçakçısının intihar şekli şoke etti
Güney Afrika'da polisin bir süredir takip ettiği hayvan kaçakçısı yakayı ele verdi. Polisin yakaladığı adam bir zehirli yılını kendisini sokturarak intihar etti.

Tayland'dan Güney Afrika'ya kaçak yollarla hayvan sokmaya çalışan 28 yaşındaki Marius Joubert, polisin evinde yaptığı esnada kendisini zehirli yılana ısırtarak intihar etti.
Evini arayan polislere hayvanların aç olduğunu ve son kez besleyeceğini söyleyen Joubert, elini zehirli bir kobra yılanının bulunduğu kafese sokarak yılanın kendisini sokmasına izin verdi. Yılanın iki kez ısırdığı adam birkaç dakika içinde yere yığıldı. Sağlık ekipleri adama hemen müdahale etse de genç adam kurtarılamadı.

kacakhayvan2.jpg

Hayvan kaçakçılarına çok ağır cezalar verildiği bilinen Güney Afrika’da, şüpheli Joubert’in en az 25 yıl hapis ile yargı önüne çıkacağı belirtildi.

kacakhayvan3.jpg

ÜLKEDE PANZEHİR BULUNMUYOR

Olayla ilgili bilgi veren Polis şefi ise yakalanan Joubert'in karakoldan evine elleri kelepçeli olarak getirildiğini ancak evde birçok zehirli hayvan bulunması üzerine memurlara yardım etmesi amacı ile kelepçelerin çıkarıldığını söyledi. Polis şefi Joubert'in el çabukluğu ile kendini Indochina tüküren kobra türü olan oldukça zehirli bir yılana ısırttığı ve ülke içinde bu yılan türünün panzehrinin olmadığını belirtti. Diğer yandan evde 70 farklı türden kaçak hayvan bulundu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.