Hamile kardeşlerini öldüren 2 ağabeye tutuklama kararı

Hamile kardeşlerini öldüren 2 ağabeye tutuklama kararı
Şanlıurfa'dan kaçarak Mersin'de evlenen ve 2,5 aylık hamile olduğu öğrenilen kardeşlerini sokak ortasında silahla vurarak öldüren cinayet şüphelisi ağabey ve otomobili kullanan diğer kardeş tutuklandı.

Olay, dün merkez Tarsus ilçesine bağlı Bahçe Mahallesi 539 Sokak'ta gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre 20 yaşındaki 2,5 aylık hamile Besra Kırmızı, bundan 4,5 ay önce Şanlıurfa'dan sevdiği 24 yaşındaki Hasan Kırmızı ile kaçarak Mersin'e geldi. Burada eşinin ailesiyle yaşamaya başlayan genç kadın resmi nikahla evlenerek bir hayat kurdu. 2,5 aylık hamile olan Besra Kırmızı, dün eltisi ile sağlık ocağından gelirken kendisine pusu kuran ağabeyi U.B. tarafından sokakta tek kurşunla kafasından vurularak öldürüldü. Besra Kırmızı, olay yerinde yaşamını yitirdi. Kardeşini öldüren ağabey kendisini araçta bekleyen kardeşi Y.B. ile olay yerinden kaçtı.
Polis yaptığı titiz takip sonucu aracı ve şüphelileri buldu. İki şüphelinin bulunduğu yere operasyon yapan polis iki kardeşi de yakalayarak adliyeye sevk etti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.