Vatandaşın yüzünü güldürecek haber 'Ramazan boyunca o ilde ekmek 1TL'den satılacak'

Vatandaşın yüzünü güldürecek haber 'Ramazan boyunca o ilde ekmek 1TL'den satılacak'
Ramazan’da Türkiye’nin en uygun fiyatlı ekmeği o ilde satılacak.

Ramazan süresince Mersin Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, şehrin her köşesine 1 TL'lik ekmeği ulaştırarak, 'Ramazan’ın ruhunu, kardeşliği, barışı, mutluluğu ve huzuru Tarsus’ta yaşatmaya devam ediyoruz. Türkiye’nin en uygun fiyatlı ekmeğini hemşerilerimize ulaştırıyoruz' dedi.

Her akşam farklı mahallelerde toplamda 2 bin kişilik iftar sofrası kuran Tarsus Belediyesi, sıcak yemek dağıtımının yanı sıra sahurda ikramlık helva dağıtımı da gerçekleştiriyor. Mahallelileri bir araya getirerek oruçlarını birlikte açmak isteyen belediye, Ramazan boyunca ekmeği 1 TL'ye satışa sunarak ilçede dayanışma ve birlik ruhunu güçlendiriyor.

"Ramazan Ayı’nın bereketini dayanışmayla paylaşıyoruz" diyen Başkan Haluk Bozdoğan, iftar sofralarında hemşerileriyle bir araya gelerek ilçede birlik, beraberlik ve paylaşma ruhunu artırdıklarını belirtti. "İftar sofraları kuruyoruz, farklı mahallelerde sıcak yemek dağıtıyoruz. Sahurda helva ikramımızı da gerçekleştiriyoruz. Ramazan Ayı’nın bereketini dayanışmayla paylaşıyoruz" açıklamasında bulundu.

ekmek-11.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.