Uzman isimden yatırımcıyı bayram ettirecek açıklama 'Onu alan parasını ikiye katlayacak'

Uzman isimden yatırımcıyı bayram ettirecek açıklama 'Onu alan parasını ikiye katlayacak'
Uzman isim Gökalp İçer, net rakamı verdi. O yatırım aracı rekor kıracak.

Bitcoin'deki yeni tahminini açıklayan Uzman isim Gökalp İçer, flaş açıklamada bulundu.

Milyonlarca vatandaş elindeki maddi birikimi değerlendirmek amacıyla farklı yatırım kollarını tercih ediyor. Bu noktada 2023 yılında büyük getiri sağlayan Bitcoin’de bunlardan biri oldu.

Bitcoin 2022 yılı Mayıs ayından bu yana ilk kez 40 bin doları aşmıştı. ABD’de FED’in düşük faiz beklentisi ve talebin artması neticesinde Bitcoin’deki yükselişi etkileyen nedenler oldu.

BİTCOİN'DE NE OLACAK?

12 Ekim’de 26 bin dolar seviyesinin üzerinde olan Bitcoin şu anda 42 bin dolar seviyesinde kaydedildi. Bu noktada Bitcoin’in geleceği, pek çok vatandaş tarafından merak ediliyor. Yeni yılda Bitcoin’de rekor bir yükseliş olacak mı? Uzman isim Gökalp İçer, Bitcoin için tahminini Selçuk Geçer ile gerçekleştirdiği YouTube programında açıkladı.

223637.jpg

İÇER: BEKLENTİM 100 BİN DOLAR

Bitcoin için Spot ETF’in kritik önem olduğunu belirten uzman isimler, oradan çıkacak olumlu bir kararın Bitcoin üzerinde olumlu etki göstereceği yönünde olduğu belirtiliyor. Bu noktada Spot ETF Bitcoin’in kaderini belirleyecek.

Uzman isim Gökalp İçer, ise Bitcoin’deki tahminin yineledi. İçer, “Bitcoin için beklentim 100 bin doların üstünü görüyorum. Yıl sonunda da tahminimi sürdürüyorum.” dedi.

gokalp-icer.jpg

SPOT BİTCOİN NEDİR

“Spot Bitcoin ETF" Bitcoin'in spot (anlık teslimat) piyasasındaki fiyat değişikliklerinden faydalanmaya olanak tanıyan bir borsa yatırım fonu olarak belirtiliyor.

10 OCAK KRİTİK GÜN

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu‘nun (SEC) ETF başvuruları için en yakın son tarih 10 Ocak 2024 ve bu tarihten önce bir karar alabileceği tahmin ediliyor. Onaylanması halinde yeni yılda Bitcoin üzerinde büyük yükselişler ön görülüyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.