Ünlü şarkıcı mal varlığını köpeğine bırakacak 'Geleceğini garanti altına almak istiyoruz'

Ünlü şarkıcı mal varlığını köpeğine bırakacak 'Geleceğini garanti altına almak istiyoruz'
Şarkıcı Pınar Soykan, evi ve tüm mal varlığını köpeğine bırakabilmek için hukuki bir yol arıyor.

‘Tortu’ adlı şarkısıyla tanınan şarkıcı Pınar Soykan, çarpıcı bir kararla tüm dikkatleri üzerinde topladı. Sabah’ın haberine göre; şarkıcı eşiyle birlikte 5 milyon TL değerindeki evlerini ve diğer mal varlıklarını ‘Kızım Soykan’ adlı toy poddle cinsi köpeğine bırakmak istediklerini açıklayarak yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

koek2.webp

“GELECEĞİNİ GARANTİYE ALMAK İSTİYORUZ”

Eşi ile birlikte çocukları olmadığını ve evcil hayvanına tüm mal varlıklarını bırakmak istediklerini açıklayan Soykan, konuyu Sabah’a açıkladı.

Soykan, “Ben de Karl Lagerfeld gibi mirasımı evcil hayvanıma bırakmaya karar verdim.” dedi. Bir evi olduğunu, sonra eklenecek mal varlığı da olursa hepsini köpeğine bırakacağını söyleyen Soykan, “Eşimin ve benim çocuğumuz yok. Bize bir şey olursa köpeğimizin geleceğini garantiye almak istiyoruz” açıklamasını yaptı.

haber-gorseli.webp

KANUNEN UYGUNLUĞU İÇİN YOL ARIYOR

Şarkıcı, köpeği Kızım Soykan’ın geleceğini garanti altına almak için tüm mal varlığını bırakmak istediğini söylemesinin üzerine kanunen bunun uygun bir durum olup olamayacağını bilmediğini ekledi. Hukuki olarak uygun bir yol aradığını söyleyen Soykan’ın ifadeleri üzerine hukukçular, mirasın hayvana direkt olarak bırakılamayacağını ancak Hayvanları Koruma Derneği gibi bir derneğe bağışlanabileceğini açıkladı. Ayrıca miras bırakılırken, mirası bırakan kişilerin vakıftan hayvanın bakımını garanti altına almalarını isteme hakları bulunabiliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.