Ünlü sanatçı çocukluk fotoğrafını paylaştı! İşte Ebru Gündeş’in ses getiren paylaşımı

Ünlü sanatçı çocukluk fotoğrafını paylaştı! İşte Ebru Gündeş’in ses getiren paylaşımı
Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan Ebru Gündeş, son paylaşımıyla da adından söz ettirmeyi başardı. Çocukluk yıllarına ait bir fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sunan ünlü şarkıcıya binlerce beğeni ve çok sayıda yorum geldi.

'Tatlı Bela', 'Sen Allah'ın Bir Lütfusun', 'Dön Ne Olur', 'Kaçak' ve 'Araftayım' gibi birçok hit parçaya imza atan Ebru Gündeş, takipçilerini yıllar öncesine götürdü.

Ebru Gündeş, sosyal medya hesabından çocukluk fotoğrafını paylaştı. Yaptığı paylaşımla dikkat çeken ünlü sanatçı, takipçilerinden büyük ilgi gördü. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Gündeş şimdi de nostalji paylaşımıyla olay oldu.

Kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da ilgi çeken isimlerden biri olan Ebru Gündeş, sosyal medya paylaşımlarıyla da konuşuluyor.

Ünlü sanatçı paylaşımına "Hiç değişmediğim doğrudur 2" notunu düştü.

whatsapp-image-2023-09-08-at-13-47-28.jpeg

Takipçilerinden Gündeş'e; "Bakışlar bile aynı", "Değişmeyen güzelliğin ve kalbin", "Yıllandıkça güzelleştiğin doğrudur", "Kaşlar, burun aynı", "Güzelliğin asla değişmeyecek", "Hep bebek gibi kaldığın doğrdudur" ve "Hiç değişme, hep böyle kal" şeklinde yorumlar geldi.

Ünlü sanatçı, 24 Ağustos tarihinde de gençlik fotoğrafını "Hiç değişmediğim doğrudur" notuyla paylaşmıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.