Gelin makyajından sonra yeni moda damat makyajı

Gelin makyajından sonra yeni moda damat makyajı
Konya'da bir kuaför, damada düğün öncesinde makyaj yaptığı anları sosyal medyada paylaşınca gündem oldu.

Konya'da kuaför, düğün günü damada makyaj yaptı. Yeni moda olarak ortaya çıkan gelinlerden sonra damatların da makyaj yaptırması sosyal medyada tepkilere neden oldu. Geleneksel düğün alışkanlıklarının değiştiği bu yeni trend, sosyal medyada gündem oldu.

8p.jpg

Gelin ve damadın en mutlu günü için hazırlanmaları şüphesiz normal ancak yeni moda adı altında erkeklerin de gelin makyajı gibi damat makyajı yapması dikkat çekti. Geleneksel düğünlerde gelinlerin makyajlarına ayrı bir özen gösterilirken, şimdi damatlar da makyaj yapmaya başladı.

8.jpg

Konya'da başlayan bu ilginç gelişme, düğünlerin nasıl bir evrime uğradığını gözler önüne seriyor. Damadın kuaföründe yaptırdığı makyaj görüntüleri kameraya yansırken sosyal medya kullanıcılarının bu görüntülere tepki gösterdi.

ekran-goruntusu-2023-09-08-154941.jpg

Videoda damada pudra, rimel, far gibi bir çok makyaj malzemesinin sürüldüğü anlar şaşkınlığa yol açtı.

7p.jpg

MAKYAJIN PÜF NOKTALARI

Makyaj yapmanın püf noktalarına dikkat ederseniz en mutlu gününüzde daha genç ve sağlıklı görünebilirsiniz. Makyaj yaparken tahmin edilenin aksine yüzünüzü komple makyaja bulamak yerine son derece doğal bir görünüm elde ederek bir makyaj yapmak tahmin ettiğinizden daha genç gösterebiliyor.

Bunun başında da doğru fondöten, BB ya da baz seçimi geliyor. Her ne kullanırsanız kullanın ilk olarak gözenekleri kapatacak bir makyaj bazı uygulayarak cildinizi pürüzsüz göstermeniz sizi daha genç gösterecektir.

Ardından BB ya da fondöten sürüyorsanız daha ince ve yaşınızın sorunlarına uygun formüllere yönelmelisiniz. Bu da kırışıkları doğru kapatan bir fondöten ya da renkli bir nemlendiricinin sizi daha canlı gösterebileceği anlamına gelir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.